Duster og Demoner

Duster og demoner

En rollespillpodcast der 4 venner og 1 bekjent begir seg ut på eventyr. Følg våre nye venner Zoly, Frost, Kåre Gunnar og Skriblina på eventyr for å redde en gudinne som har vært fanget i 700 år.

All Episodes

Hva, ikke ferdig ennå? Neida, her kommer mer Call fo Cthulhu! VI følger hver enkelt karakter en liten time, og ser hva som skjer. Daoloth, Nub og Yeg er tilbake, og våre helter står overnfor enorme prøvelser for å løse de problemene de møter! Denne episoden følger vi pastor Kragh, så det lover vel strengt tatt ikke godt. Vi ønsker lykke til.

E

May 19

39 min 33 sec

Den søvnige byen Blue Water blir destruert av en drage. Mot den står 4 helter; Abbed Hellmann, en spedalsk prest, Duppe av Litt, noe som kan minne om en trollmann på en god dag, Kjell T. Ringen, en tyv som er mer opptatt av skatter enn mat, og mannen med den sørgeligste av skjebner, Hallstein. Det gikk selvsagt som det måtte gå, men nå fortsetter eventyret? Hvordan er det mulig? Mye latter, dårlig humor, innslag av dans og et par tristesser. Kan vel strengt tatt ikke be om mer. God lytt!

E

Apr 25

56 min 8 sec

Eh, ja. Dette kaoset av en episode du nå skal høre er egentlig bare et eneste stort dilemma. Våre venner Skriblina, Kåre Gunnar, Frost, Zoly samt nyervervelsen Are Vare, ble i forrige episode sendt i fangehullet av kong Tithan. Den grønnkledde ravnen kom for å drepe dem der, men de ble i siste sekund reddet av magikeren Tore Torell, som tok de med til Fredrikstad. Nå skal de omsider få svar på alle sine spørsmål. Uheldigvis er de fleste spørsmålene fullstendig idiotiske...

E

Mar 30

1 hr 4 min

Hva i alle dager? De kom seg jommen meg fram til Kalak, eieren av dette snirklete tempelet det ikke lønner seg å spasere innom for en kjapp prat med din utvalgte gud. Heldigvis dukket ørkengudinnen Nierguf opp for å hjelpe dem, men Kalak kjente til ørkengudinnens hemmelighet og avslørte at hun egentlig er Nerull... Guden for drap, mørke, hevn og alt annet som ikke er spesielt hyggelig og det totalt motsatte av søte små valper. Men hva skjer nå da? Du må faktisk lytte på episoden for å finne ut av det.

E

Feb 22

1 hr

I den søvnige byen Bluewater truer en enorm fare. Hallstein løper for livet gjennom skogen med sin sønn, mens Helmann, Duppe av Litt og Kjell T. Ringen har havnet i noe som kan minne om håndgemeng på markedsplassen. Hva kan fire stusselige fjols gjøre for å redde byen og dens innbyggere? Bli med på en reise gjennom elendige terningkast, forferdelig humor, tragedie og en mismodig magic missile.

E

Feb 5

58 min 16 sec

Ny mini-kampanje! En syk (faktisk syk) dverg, en trollmann med skjærende stemme, en tyv uten skrupler og en fighter med familie må kjempe mot ondskapen som beveger seg inn over byen Bluewater. Hva pokker er det som kommer mot byen???

E

Jan 24

1 hr 1 min

I forrige episode måtte våre helter finne fram til Himmelslangens tempel, noe de mot alle (eller egentlig veldig små) odds klarte. De bekjempet en HEL HODESKALLE (oohhhhhh) og løste noen gåter, men nå står de foran Borys, Forkjemperen som ble forvandlet til en drage. Hvordan skal dette ende? Jeez Louise, dette blir spennende!

E

Dec 2020

1 hr

Våre helter havnet i en ørken der de ble reddet av en gudinne ved navn Nierguf. Hun vil gjerne hjelpe dem, og gir hver av dem en trener for å forberede de på prøvelsene de står ovenfor. Makter de å finne Solspydet? Kan Dag snakke lavere? Kan JC snakke høyere? Alt inner du ut av i denne episoden av Duster og Demoner!

E

Dec 2020

49 min 16 sec

Sogneprest Kragh, dekan Rokstad og privatetterforsker Skogen er på Løten for å finne en død mann. De har havnet i klammeri med svovelpresten Meyer, og de fant den gamle skarpretteren. Men den døde piken peker mot at kannibaler er løs på Løten. Og i skyggene lurer gamle guder....

E

Nov 2020

1 hr 13 min

Våre venner har akkurat reddet Christiania, men så finner de et brev som vitner om at en drapsmann de vet er død, lever i beste velgående på Løten. Kan dette stemme? Og hva finner de på Løten med unntak av akevitt? Gamle guder? Hvem vet? Følg med på nest siste episode av Duster og demoner spiller Call Of Tjutulthu!

E

Nov 2020

1 hr 35 min

Da er omsider guttene tilbake! Zoly, Frost, Kåre Gunnar og Skriblina har fått 1/5 av Pryas sjel, og nå skal de finne den neste delen. Hvor blir de sendt? Hvem kommer de til å møte? Alt dette, og alt annet du aldri ba om å få vite om understellet til Frost, får du her i episode 6 av Duster og Demoner! Gla' lytt!

E

Oct 2020

1 hr 10 min

Et hus forsvinner i Christiania i 1890. Alle spor leder til Gerhard Johan Eriksen, også kjent som Papirhanen. Privatetterforsker Skogen, pastor Kragh og professor Rokstad forsøker å spore ham opp, og på veien kommer de over gamle guder, kannibaler og skrømt. Klarer de å løse mysteriet om det forsvunne huset før Christiania blir tilintetgjort?

E

Oct 2020

1 hr 25 min

Et hus forsvinner sporløst i Christiania i 1890. Det eneste som er igjen er en perfekt halvsfære i bakken og liket av en pasient ved Gaustad Sinnsykehus. Hva har skjedd her? Privatetterforsker Arthur Skogen, pastor Kragh og professor Rokstad må finne ut av dette og mer til hvis de skal redde byen, menneskene og ikke minst, sin egen forstand.

E

Sep 2020

1 hr 42 min

Litt info om hva som skjer med Duster og demoner framover! Vi er tilbake! Med Frost, Skriblina, Kåre Gunnar og Zoly! Og masse annet! Egentlig bare en ting til, men 'masse' høres betraktelig bedre ut. Mens vi venter på JC (Jean Claude) har vi andre spilt Call of Cthulhu. Det er satt i Christiania i 1890, og følger en prest, en privatdetektiv og en professor som står ovenfor utenomjordiske (og jordiske) farer.

E

Sep 2020

3 min 9 sec

Jepp, da nærmer vi oss slutten av denne føljetongen gjennom helvetes porter! Zoly, Skriblina, Frost og Kåre Gunnar befinner seg på en romstasjon full av utenomjordiske, morderiske vesener og overlever de dette, venter en siste utfordring før de kan kreve en femtedel av Pryas sjel. Denne episoden er full av tull, men vi hadde det iallefall morsomt. Advarsel : Denne episoden inneholder mer enn et banneord og opptil flere drøye uttalelser. Da er du i det minste advart... La Zolys nasale klang kime gjennom ørene dine!

E

Nov 2017

1 hr 8 min

Skriblina, Frost, Kåre Gunnar og Zoly har kommet til den andre utfordringen på sin turné i helvete. Overvinner de denne utfordringen er det bare en utfordring igjen før de kan legge de vasne pølsefingrene sine på premien, nemlig en femtedel av sjelen til kjærlighetsgudinnen Prya. Ukens beklagelse kommer i form av at denne episoden ble litt kamp-tung, men vi hadde det ganske festlig uansett. La ørene dine vasse i gromlyd av terningkast, puls-rifler og flammekastere og den elendige humoren til Kjeld. Gla´lytt!

E

Oct 2017

1 hr 1 min

Da begynner vi på selve eventyret, og som den forhenværende, danske kirkeminister Carl Hermansen sa i 1953 : ’Dette blir helt kanakas.’ La ørene dine flomme over av godlyd mens Skriblina, Zoly, Frost og Kåre Gunnar tar fatt på sitt livs største utfordring, å finne den første lenken som holder kjærlighetsgudinnen Prya fanget. Hvor havner de? Hva møter de? Kommer de til å dø en sakte, pinefull død i et basseng av vaniljekrem og Bordeaux fra det heller elendige vin-året 2014? Hvem vet! Vi beklager allerede nå for lemlesting av dialekter i denne episode.

E

Sep 2017

1 hr 11 min

Da er det klart for episode 2 av rollespill-podcasten Duster og demoner! Våre helter er blitt vekket til live igjen av gudinnen Prya, og nå må de finne en druide som muligens kan hjelpe dem å finne veien til disse brysomme lenkene som holder henne fanget. Men hva mer finner de på veien? Mer tamt, fjas, samt skøy fra Zoly, Frost, Kåre Gunnar og Skriblina.

E

Aug 2017

1 hr 13 min

Her kommer den første episoden av Duster og Demoner, en serie som følger 4 venner og 1 bekjent gjennom diverse eventyr. Dette er første del av prologen, del 2 kommer onsdag 23 august. Etter prologen er det den første og tredje onsdagen i måneden så lenge vi gidder eller til vi føler oss ferdig. Håper dere liker det.

E

Aug 2017

1 hr 15 min