Szépségnapló

Betone Studio

Egy podcast a szépségről. Hogyan fedezd fel magadban és hogyan mutathatod

meg a világnak?

Jön a Szépségnapló, a beauty podcast Liluval!
Trailer 37 sec

All Episodes

A kisbabák bőre rettentő érzékeny, ezért az ápolásuk is nagy odafigyelést igényel. Boronkay Vica mesterkozmetikus és Lilu ebben a részben igyekszik a leggyakoribb problémákra mindenki számára elérhető ápolási tippeket adni.

Nov 25

30 min 9 sec

Az olajok már az ókorban is rendkívül értékesnek számítottak, az évezredek alatt presztízsük pedig kicsit sem kopott és mind a szépségápolásban, mind az étkezésben fontos szerepet töltenek be. De egyáltalán nem mindegy, melyiket mire és hogyan használjuk, ezért ebben a részben Nagy Rékával, műsorunk táplálkozási szakértője és Lilu ezeket fogja átbeszélni.

Nov 18

22 min 55 sec

Sokan, ha visszanézünk egy évekkel ezelőtti fotót elborzadunk egy-egy merészebb rúzs vagy szemfesték választásunktól. Az embernek hosszú önismereti folyamat rátalálni a hozzá leginkább illő színekre, azonban vannak olyan színtanácsadó szakemberek, akik ebben segíthetnek. Ebben a részben pont ezért Pádár Detti profi sminkessel fogok beszélgetni a színtípusok világáról, és a színtanácsadás kínálta előnyökről.

Nov 11

25 min 21 sec

Ti kérdeztetek, mi pedig válaszolunk - ebben az epizódunkban a korábban instagramon feltett kérdéseiteket beszéljük meg Nagy Réka táplálkozási szakértővel.

Jun 17

20 min 3 sec

A plasztikai sebészet rengeteg embernek változtatta meg az életét, legtöbbször pozitív, néha azonban negatív értelemben. Nagyon fontos a megfelelő orvos kiválasztása, illetve az, hogy pontosan tisztában legyünk azzal, mire vállalkozunk. Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebésszel a legtöbbször elhangzó, alapvető fogalmakat értelmezzük.

Jun 10

18 min 41 sec

Mindenkinek vannak ételei, amiket megízlelve szinte azonnal a nagymamánk konyhájában érezzük magunkat. Sokszor sajnos ezek az ételek azonban napokig képesek megfeküdni a gyomrunkat, és nem túl egészségesek. Nagy Réka táplálkozási szakértővel egészséges alternatívákat mutatunk be, hogy kellemetlenségek nélkül tudjuk élvezni a hazai ízeket.

Jun 3

20 min 25 sec

Természetes, hogy az ember törekszik arra, hogy amit a testébe visz, az minél egészségesebb legyen. Azonban sok termék összetevőinek listája olyan hosszú, hogyha mindegyiket végig olvasnánk, sose végeznénk a bevásárlással. Nagy Réka táplálkozási szakemberrel ezért ma arról fogunk beszélgetni, mi alapján érdemes a fent említett listákat átolvasni, hogy időt és energiát spóroljunk magunknak.

May 27

18 min 17 sec

Mostanában óriási figyelem irányul a természetes kozmetikumokra. De mit értünk pontosan “természetes”, “organikus” vagy “bio” alatt? Ebben az epizódban Juhász Klári mesterkozmetikussal ezeket a fogalmakat fogjuk tisztába tenni, illetve összehasonlítjuk a kémiai készítményekkel. 

May 20

20 min 58 sec

Mindenki szeretné, ha bőre szép és egészséges lenne. Ehhez azonban korántsem elég a megfelelő termékek kiválasztása, hiszen ha nem megfelelő sorrendben és gyakorisággal használunk egy-egy készítményt, könnyen nagyobb kárt tudunk okozni, mint hasznot. Juhász Klári kozmetikusmesterrel átbeszéljük, hogy milyen szempontokat kell figyelembe vennünk, amikor arcápolási rutinunkat alakítjuk ki.

May 13

19 min 6 sec

Az elmúlt pár évtizedben nagyon dinamikus fejlődésen ment keresztül a plasztikai sebészet. A mai epizódban azt beszéljük meg Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebésszel, hogy mik a legmodernebb és leghatékonyabb beavatkozások jelenleg, és hova tart az orvostudomány ezen ágazata.

May 6

20 min

A tavasz az újjászületés hónapja, de nem csak a természetnek, hanem a testünknek is kiváló alkalom a megújulásra. Nagy Réka táplálkozási szakértővel ebben az epizódban olyan ételekről fogunk beszélni, amik segítenek a testünknek megújulni.

Apr 29

20 min 30 sec

A tavaszi fáradtság egy mindenkit érintő kellemetlenség, azonban egyáltalán nem biztos, hogy muszáj minden évben keresztül mennünk rajta. Nagy Réka táplálkozási szakértővel olyan ételeket és italokat ajánlunk, amik energetizálnak, hogy a tavaszt is élvezni tudjuk.

Apr 22

20 min 13 sec

Időről-időre felkapnak az arcápolási cégek egy-egy hatóanyagot, amit mindenhol reklámoznak. A fogyasztó azonban gyakran csak a fejét kapkodja az ilyen kifejezések hallatán, és nehezen tud biztos információhoz jutni. Juhász Klári mesterkozmetikussal ezért átbeszéljük és értelmezzük is ezeket a hatóanyagokat.

Apr 15

20 min 49 sec

A Szépségnapló tizedik epizódjában az egyik legfontosabb kérdésről, az evésről fogunk beszélgetni. Hogyan válaszd ki a neked való ételeket és hogyan készítsd el ezeket? A téma egyik legismertebb szakértőjét, Stahl Judit televízióst kérdeztük.

Dec 2020

19 min 21 sec

Hogyan tudhatod meg pontosan, hogy mi van abban a kozmetikumban amit kiválasztasz? Mi az a bizonyos INCI-lista és hogyan használhatod? Ezekről a kérdésekről beszélgetünk a Szépségnapló kilencedik epizódjában Stahl Judittal.

Dec 2020

20 min 43 sec

Mit kell tenned, hogy bőröd a téli hidegben is megkapja a kellő törődést? Hogyan kezeld az aknékat? A Szépségnapló nyolcadik epizódjában erről és sok más témáról is beszélgetünk vendégünkkel, Juhász Klára kozmetikus mesterrel.

Dec 2020

20 min 21 sec

Mire jó és mire nem a hámlasztás? A Szépségnapló hetedik epizódjában Pellion Szilvia bőrgyógyásszal beszélgetünk az eljárás előnyeiről és hasznosságáról.

Dec 2020

24 min 38 sec

Azt mindenki tudja, hogy érdemes vitaminokat fogyasztani, de az már sokkal kevésbé egyértelmű, hogy mikor, mit és mennyit szedj az egyes vitaminfajtákból. Nagy Réka táplálkozásszakértővel átbeszéljük a legfontosabb tudnivalókat.

Nov 2020

20 min 11 sec

Ebben az epizódban Pádár Detti sminkessel beszélgetünk arról, hogyan vásároljatok sminktermékeket webshopokban, meg persze arról is szó lesz, hogyan érdemes boltban választani.

Nov 2020

21 min 40 sec

Nagyon nem mindegy mikor, milyen krémet használunk. De hogyan határozzuk meg a bőrtípusunkat és melyik bőrtípushoz, milyen bőrápolási rutin tartozik? Ki tudhatná ezt jobban, mint egy mesterkozmetikus, aki 20 éve a kozmetikusok mestere is. Tanít és maga is folyamatosan tanul. Juhász Klára, a Beauty Akadémia szakmai vezetője a vendégünk.

Nov 2020

21 min 44 sec

Lehet büntetlenül nassolni? Nagy Réka táplálkozásszakértő, műsorvezetővel arról beszélgettünk, hogyan tartsd kordában a súlyod olyankor, amikor sokkal többet vagy a négy fal között.

Nov 2020

20 min 58 sec

Ebben az epizódban arról lesz szó, hogyan ápolhatjuk a bőrünket, amikor sokszor órákig maszkban vagyunk, illetve beszélgetünk a bőrhibákról és arról is, hogyan javíthatjuk ki őket. Vendégünk Dr. Pellion Szilvia bőrgyógyász-kozmetológus-venerológus.

Oct 2020

22 min 22 sec

Ki ne ismerné az érzést, amikor egy jó sminkben újjászületünk. Ebben az epizódban Lilu kedvenc sminkesével, Pádár Dettivel arról beszélgetnek, hogyan tölt fel lelkileg a sminkelés.

Oct 2020

23 min 5 sec

A Szépségnapló az azonos című Youtube-sorozat podcast háttérműsora. Azért indítottuk el ezt a műsort, hogy segítsünk megtalálni a benned lévő szépséget és tanácsokat adunk, hogyan hozhatod ki magadból a legtöbbet. Ha érdekel a téma mindenképp iratkozz fel a műsorra!Ha szívesen néznél videókat a témában, keresd a Youtube-on Lilu Szépségnaplóját, amit a Rossmann csatornáján találsz. 

Oct 2020

37 sec