Supersenior50+ med John John og Rebekka

Supersenior50+ & ADLINK

VISSTE DU AT: En 50+ person defineres som en senior av staten? Det finnes i dag ca. 1 million mennesker i Norge, mellom 50 og 67 år. De kalles for de yngre seniorene, ifølge Statens Seniorråd. Eldre seniorer er de over 67 år, og er kanskje de vi vanligvis tenker på som seniorer og de vi tradisjonelt definerer som pensjonister. Med åpent sinn, ærlighet, masse nysgjerrighet og deres velkjente humor så undersøker seniorinfluencerne John John (61) og Rebekka (50) seniorlivet nærmere! De møter også inspirerende seniorer på veien som virkelig overrasker – og som viser at 50+ livet er mye morsommere å leve enn mange kanskje tror. Nå har de satt seg målet om å hjelpe deg som er 50+ og alle andre seniorer i landet vårt – til å “knekke koden” for å oppnå det gode liv, bevare en god helse og bli en ekte SUPERSENIOR!

I tillegg kan du følge Supersenior 50+ serien i LivslystMagasinet: www.livslystmagasinet.net, for å få enda mer inspirasjon og hvor du også kan lese aktuelle saker som fordyper seg i temaer og gjester i Supersenior50+ podcasten! Rebekka Nøkling er grunnleggeren og partner/eier av Livslyst & Motivasjon AS, som eier Livslyst & Motivasjon Senteret: www.livslystsenteret.no, LivslystMagasinet og LivslystStudioet. Hun jobber som coach, mental trener, kurs- og utdanningsleder, medisinsk og terapeutisk yogainstruktør og parterapeut. Rebekka er en profilert podcastprogramleder og foredragsholder som har holdt foredrag for tusenvis av mennesker rundt om i Norge, Sverige, Italia, Tyskland og USA. Hun jobber også som helsejournalist, bl.a. kjent fra flere helseserier i Tara – Norges største kvinnemagasin og i LivslystMagasinet. I tillegg underviser Rebekka medisinstudenter og hun er rektor og utdanningsansvarlig på mPOWER Academy AS: www.mpoweracademy.org – som har som mål å få flere til å bli “kronisk friske” i samfunnet vårt. John John Bruseth er en eventyrer som først og fremst lever i eventyret. Han er journalist, filmskaper, forfatter, kunstmaler, rockemusiker, foredragsholder, politiker og filantrop. Han har laget en rekke dokumentarfilmer om kvinnerelaterte spørsmål, samt TV-serier for både NRK og TV2. John John har gitt ut 10 musikkalbum med egenkomponert musikk, skrevet en rekke bøker, driver flere stor prosjekter på Zanzibar for å bedre hverdagen til kvinner, barn og eldre, og er toppkandidat til stortingsvalget for Pensjonistpartiet i Akershus, Buskerud og Telemark, samt fylkesleder for partiet i Viken fylke. Han er også intiativtaker til Norges største filmfestival, SENIORFILM - Norges Internasjonale filmfestival for seniorer: www.seniorfilm.no

Supersenior 50+ med John John og Rebekka kommer snart! TEASER
Trailer 2 min 24 sec

All Episodes

John John og Rebekka ønsker alle lytterne en god sommer, men før det oppsummerer og reflekterer de over starten på deres reise i Supersenior50+ og alle de inspirerende gjestene som har vært innom LivslystStudioet. De avslører også hvem som kommer innom etter sommerferien. Og hvem vet – kanskje du er, eller kjenner noen som også bør være vår nye gjest? Send tips og forslag til: post@livsystogmotivasjon.no  For å høre mer om hva podcastduoen har lært av sine gjester og hjelpere på veien til å bli en ekte Supersenior – og hvem som har blitt deres nye forbilder – så lytt til episoden her. Du kan også møte alle gjestene i podcastserien, ved å gå inn på de spesifikke gjesteepisodene, eller lese intervjuet av dem i LivslystMagasinet: www.livslystmagasinet.net  See omnystudio.com/listener for privacy information.

Jul 7

16 min 55 sec

Konrad Magnus er en svært utviklingsorientert person, og drives av nysgjerrighet på å få en dypere forståelse av hvordan ting henger sammen. Den beste sammenligningen er Espen Askeladd – og den metaforen bruker han selv mye for å hjelpe andre til å få en positiv selvutvikling. For å lese intervjuet med ham i Supersenior50+ serien i LivslystMagasinet: www.livslystmagasinet.net See omnystudio.com/listener for privacy information.

Jul 5

33 min 5 sec

Du kjenner ham igjen fra TV-skjermen i Dagsrevyen - hvor Christian Borch har vært en profilert nyhetsanker og utenriksreporter- og kommentator i 40 år. Nå deler historiefortelleren, journalisten og forfatteren sin unike kunnskap og livserfaring med John John og Rebekka - for å inspirere flere til å våge å bli en Supersenior! Få også med deg intervjuet med Borch i LivslystMagasinet: www.livslystmagasinet.net See omnystudio.com/listener for privacy information.

Jun 28

37 min 22 sec

Blodsukkerbalansen er viktig for alle og kanskje spesielt viktig for deg som er 50+. Blodsukkeret ditt har svært mye å si for hvordan du faktisk har det i hverdagen din, og for nåværende og fremtidig helse! Derfor har John John og Rebekka fått besøk av Norges ekspert innen dette fagområdet. Hege er også Rebekkas andre podcastmakker, i nettopp podcasten som heter BLODSUKKERBALANSEN. Få med deg gode råd og "funfacts" - slik at du som er 50+ kan bli en sunn, frisk, vital, energisk og glad supersenior! For mer informasjon - besøk oss i LivslystMagasinet: www.livslystmagasinet.net See omnystudio.com/listener for privacy information.

Jun 21

37 min 4 sec

Hvordan påvirker bevisstheten og underbevisstheten helsen din helt ned på cellenivå? Og hvordan jobber hjernen egentlig på dagtid og når du sover? John John og Rebekka reflekterer rundt de vanlige fysiske og mentale utfordringene som mange kjenner på når de har blitt 50+. Få også med tipsene på hvordan du kan redusere relasjonsstresset ditt, slik at underbevisstheten får mer ro - og du kan få ny energi og mer livslyst! Hjernetrim-artikkelen som det refereres til: "Hjernetrim - som både reparerer og gjør deg ung og vital - helt ned på gennivå", finner du i LivslystMagasinet: www.livslystmagasinet.net See omnystudio.com/listener for privacy information.

Jun 14

21 min 4 sec

Uansett alder, kan du bygge muskler og bli sterkere med styrketrening. Effekten er nesten den samme uavhengig av hvor mange år du er, forklarer Anne Mari Clausen som er regjerende verdensmester i styrkeløft. Det hele startet for 6 år siden, da hun var 72 år. Smerter i føttene hindret henne i å danse flamenco og magedans – og løsningen ble å begynne med styrketrening. John John og Rebekka blir selv inspirert til å begynne med styrketrening, med en slik inspirator av en dame i LivslystStudioet! Få Anne Mari sine personlige tips og bli motivert til å komme deg opp av stolen du også – og få masse godfølelse, sterkere muskler, bedre bentetthet, livslyst og få tilbake energien sammen med oss! See omnystudio.com/listener for privacy information.

May 31

31 min 36 sec

Hvem er egentlig dessertgenerasjonen? De er Norgeshistoriens heldigste generasjon – og nå etterhvert besteforeldrene her i landet, født på 1950- og 1960-tallet. John John og Rebekka reflekterer rundt livskvaliteten til denne generasjonen. Resultatet og forklaringen på hvorfor Norges 60- og 70-åringer burde delta mer aktivt i samfunnet vårt får du her. Så om du er, eller kjenner en senior som er midt imellom de yngste og eldste seniorene, så lover vi at du vil få mange gode tips og inspirasjon til å bygge bro mellom generasjonene – som igjen vil gi en bedre helse for alle. I tillegg vil dette også gi dessertgenerasjonen en mulighet til å komme ut av ensomheten de stadig oftere befinner seg i – og det beste: de kan endelig gi noe tilbake til samfunnet! See omnystudio.com/listener for privacy information.

May 31

18 min 8 sec

Kjønnshormonene er det som blant annet skrur på ”kvinnekraften”, som mange kvinner bør vekke til live igjen - for å få mer livslyst i hverdagen. Hva skjer når vi kommer i overgangsalderen og ”eggstokkene skrus av” og har det sammenheng med at mange kvinner sliter følelsesmessig og mentalt? Og hva med menn, hvordan påvirker endringer i hormonbalansen deres hverdag når de har blitt 50+? John John og Rebekka gir deg tipsene for å få tilbake godfølelsen ved å hylle formfulle kvinnekropper og ved å lære deg ”å skru på kjønnshormonene”, slik som toppidtrettsutøverne gjør det – og ja: da snakker vi om både styrketrening og flørting!  See omnystudio.com/listener for privacy information.

May 24

18 min 19 sec

Mette Bugge ble i 2016 kåret til Årets seniorprofil og nå har hun nettopp gitt ut boken «Senior», som allerede har blitt en bestselger! John John og Rebekka er superfornøyde når inspiratoren, sportsjournalisten i Aftenposten og forfatteren kommer på besøk for å dele sine personlige tips. Mette forteller hvorfor hun henvender seg til deg som er 50+ og til ledere i alle aldre i boken sin. I tillegg avslører hun også at hun henter motivasjon hos toppidrettsutøvere – for å hjelpe enda flere seniorer til å få et langt og godt yrkesliv! See omnystudio.com/listener for privacy information.

May 18

45 min 31 sec

Den suksessfulle podcastduoen John John (61) og Rebekka (50) er tilbake – og lanserer sin nye podcastserie SUPERSENIOR50+!  Det finnes i dag ca. 1 million mennesker i Norge, mellom 50 og 67 år. De kalles for de yngre seniorene. 50+ gruppen vokser så raskt at samfunnet vil bli mer og mer farget av og påvirket av den voksende gruppen av seniorer. Seniorinfluencerne John John og Rebekka har derfor satt seg som mål å hjelpe de som er 50+ og alle andre seniorer i landet vårt – til å “knekke koden” for å oppnå det gode liv, bevare en god helse og bli en ekte SUPERSENIOR – som igjen vil gi store positive ringvirkninger ut i samfunnet! Med åpent sinn, ærlighet, masse nysgjerrighet og deres velkjente humor så undersøker de seniorlivet nærmere! De møter inspirerende seniorer på veien som virkelig overrasker – og som viser at 50+ livet er mye morsommere å leve enn mange kanskje tror.  FAKTA: En 50+ person defineres som en senior av staten og personer mellom 50 og 67 kalles for de yngre seniorene, ifølge Statens seniorråd. Eldre seniorer er de over 67 år, og er kanskje de vi vanligvis tenker på som seniorer og de vi tradisjonelt definerer som pensjonister. For mer informasjon: www.livslystmagasinet.net  See omnystudio.com/listener for privacy information.

May 18

18 min 21 sec

Visste du at alle som er 50+ er seniorer? John John og Rebekka vil hjelpe deg med konkrete råd, personlige tips og siste nytt fra forskningen – slik at du også kan transformeres fra å være en senior til å bli en Supersenior!  I tillegg finner du vår egen Supersenior 50+ serie i LivslystMagasinet: www.livslystmagasinet.net, for å få enda mer inspirasjon og hvor du også kan lese aktuelle saker som fordyper seg i temaer og gjester vi har hatt i podcasten vår!  See omnystudio.com/listener for privacy information.

Apr 13

2 min 24 sec