Kontra

Kontra

Podcast by Kontra

All Episodes

A mai adásban ízlelgetjük, hogy Gyurcsány szerint Márki-Zay Péter a kapitány. Minden úgy lesz, ahogy akarja. Vagy nem. Továbbá kitérünk arra is, hogy miért retteg a balos média az új jobboldali európai frakciótól? A legnagyobb kérdés azonban újra az, hogy vajon lesz még újra miniszterelnök-jelölt Karácsony Gergelyből?

Dec 4

33 min 57 sec

Házelnök Úr csak evidenciákat mondott, mindezt 150 éve tudjuk. A németek európai szuperállamot szeretnének, ahol mindenki német lesz, az MTV grúz felvételekkel akarta igazolni az LMBT közösséggel szembeni magyarországi brutalitást.

Dec 3

1 hr 6 min

Amíg Karácsony legalább belső emberekkel intézi az ingatlanügyeit, addig Márki-Zay inkább kiszervezi a programírást külsősöknek. Kiderítettük mennyiért adja a politikai befolyást!

Nov 27

34 min 59 sec

A németek európai szuperállamot szeretnének, vagyis teljes mértékben megváltoztak. A Volk első ellenségei az oltatlanok a Birodalom minden szegletében. A Rittenhouse-ügyben csak egyetlen apró tragédia történt, a húsevő férfiak tönkreteszik a bolygót.

Nov 26

1 hr 31 min

Elképzelhető, hogy üzletemberek szívjóságból szórják a vagyonukat politikai kampányokra? Ki lehet a következő Fekete-Győr András?

Nov 20

39 min 55 sec

Péterfy Gergely az irodalom Jakab Pétere. A tomboló diktatúra bőkezűen támogatja az ellene folyó kampányt, a németek lassan a dögevésről mutatnak be romantikus oktatófilmeket.

Nov 19

1 hr 26 min

Óriási tömeg jelent meg Márki-Zay brüsszeli bemutatásán, utoljára ennyi embert a Momentum dorogi csoportgyűlésén láttak. Szerintetek ki fizethette azt a kutatást, miszerint Magyarországon Orbán Viktort kevesebben ismerik, mint Kasszás Erzsit?

Nov 13

44 min 32 sec

Márki-Zay Péter a Shop Stopból ismert habcsók-diplomáciát érvényesítette Brüsszelben, ezt a rabbi kifejti, mi elhatárolódunk. Kurtz ezredesnek és Megadjának vannak ötletei a PIM és környéke átalakítására, ezeket is megismertetjük veletek!

Nov 12

1 hr 22 min

Az elszabaduló energiárak ellen kevesebb víz-, villany- és gázfogyasztással védekezhetünk a leghatékonyabban - mondta Márki-Zay Péter önjelölt rezsiszakértő és laikus közműszámla fizető.

Nov 6

37 min 10 sec

A Hajóágyú jelmondata: fizessenek a németek! 4100 milliárd forinttal jönnek nekünk. Gábor Steingart néptárs a birodalmi sajtóban fenyegeti a lengyeleket. Valamint: mit lehet kezdeni a kommunistákkal?

Nov 5

1 hr 30 min

Márki-Zay Péter bevonult Gyurcsányékkal a füstös szobába, hogy megvitassák kinek mennyi hely jut a közös listáról. Pénz, frakció és támogatók nélkül mit tud ajánlani Márki-Zay a hőn áhított saját frakcióért cserébe?

Oct 31

39 min 53 sec

A németek ismét megoldják, hogy ne csak saját magukat, de az egész kontinenst is tönkretegyék. Lengyelország ismét provokált Gleiwitznél, a Negyedik Birodalom válaszcsapása önvédelmi jellegű. Ambipur asszony évődött kicsit a magyar baloldal legújabb messiásával.

Oct 29

1 hr 30 min

Lezajlott az előválasztás második fordulója, így már tudjuk, hogy ki lesz Orbán Viktor ellenzéki kihívója 2022-ben. De biztos, hogy Gyurcsány is ezt szeretné? Mennyire csalódott a felesége és mikor érti meg Márki-Zay, hogy nincs mozgástere? Ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk a mai adásban, majd zárásként megbeszéljük, hogy mitől boldog a független CNN?

Oct 23

36 min 22 sec

Márki Márk úgy váltotta le az ellenzéket, hogy már gazsulálhat is Gyurcsány Ferencnek. A fickó a baloldal foglya, viszont jól kifejlett messiás-komplexusa van, ezért az értelmiség csöpögve rajongja.

Oct 22

1 hr 28 min

Túl az előválasztás első fordulóján a helyzet sokkal tisztább lett, mint korábban: Gyurcsány lesz a befutó. A Párhuzamos Valóság mai adásában megtárgyaljuk, hogy mi lesz a bukott miniszterelnök-jelöltek sorsa és hova tart az ellenzéki bohózat?

Oct 16

38 min 34 sec

Aprev Klára és Márki-Zay Péter urak egymásra licitáltak abban, hogy ki akar nagyobb bolsevik lenni, Jakab Péter pedig vissza akarja gyömöszölni a dinnyéket a hóna alá. Kivételesen sokkal többet pofázunk fociról és sportról

Oct 15

1 hr 24 min

Óriási meglepetés, hogy a favoritot végül mégis beáldozza Feri, hiszen meg lehet benne bízni. Ceaucescu imitátora lép egyet előre.

Oct 8

1 hr 33 min

Túl vagyunk az ellenzéki előválasztás első fordulóján, így itt a lehetőség, hogy értékeljünk, aggódjunk és sajnálkozzunk. 30 perc elemzés, kicsit másképp mint azt megszokhattátok.

Oct 2

36 min 58 sec

Jakab Péter összetévesztette a közösségi médiás bohóckodásért kapott lájkokat a tényleges politikai támogatottsággal. Így majd főzhet kávét az Underwood-házaspárnak, és mellé előadhatja nekik a gazdaságos Sas-kabarét.

Oct 1

1 hr 13 min

Visszatért az élet a Parlament falai közé és Jakab Péter úgy döntött, hogy csúcsra járatja az alpáriságot, miközben elvbarátainak megugorhatatlan feladatot jelent egy kamu előválasztás lebonyolítása. Nemzetközi kitekintésünkben sorra vesszük, hogy miért nem értik nyugaton a jobboldali pártok, hogy mit is szeretnének az emberek.

Sep 25

36 min 51 sec

Előkerültek az Új Múlt integető rémalakjai, ezt a melót nem a profikra bízták a Jobbikosok, akik most már inkább sose voltak szélsőségesek és mindig is Ferit imádták.

Sep 24

1 hr 20 min

A magyar ellenzék ismét mélyítette egyetemes kultúránkat, amikor bemutatták az "Ellenzéki miniszterelnök-jelölti vita" című darabot az ATV-n. Nem megyünk el szó nélkül amellett sem, hogy fél évvel a választások előtt már kormányzati pozikat osztogatnak maguknak, miközben a kedves főpolgármesterünket corvinusos múltjával bántjuk mi és szakértelemmel nem rendelkező kollégáink.

Sep 18

43 min 44 sec

Az ellenzéki előválasztási bohózat késhegyre menő vitájában a felek mindenben egyetértettek, így leginkább adóemelésre lehet számítani, meg arra, hogy új főnökéhez hasonlóan Jakab Péter is végigveretné a népet az utcán.

Sep 17

1 hr 7 min

Rasszista kishazánkba elhozták a britek a felvilágosodást és hála Istennek megtanítottak minket, miként is kell helyesen szégyelni magunkat az ő bűneikért. A kampánydalok árnyékában kielemeztük, hogy az ellenzék milyen új, szebb jövőt szán Magyarországnak Mécs Imrével, Bródyval és Gálvölgyivel. Továbbá beszéltünk Karácsony Gergő szenvedélyéről, amit az amerikai kommunizmus iránt táplál.

Sep 11

34 min 50 sec

A Demokratikus Charta örökifjai kampánydalt készítettek Karácsony Gelgőnek, mi megszereztük az eredeti felvételt. Jakab Péternél kikandikál a régi múlt, szkinhedszerű gárdás nehézfiúk teperik le a járókelőket, miközben Bohóc Peti a melósőrségre hivatkozik.

Sep 10

1 hr 25 min

Lesből támadt Karácsonyra a tanévkezdés, nem tudott rá felkészülni. Fekete-Győrék is felültek a populista vonatra, ők a tanárok bérét emelnék, míg Dobrev Klára - hűen az Apró család örökségéhez - olyan körömletépős ötletekkel sokkolta az ATV nézőit, hogy még műsorvezető asszony is elpirult

Sep 4

32 min 22 sec

Ez a múlt is megváltozott már, Gyurcsány bohóca meggondolta magát a saját múltját illetően - mi azért megnézzük a régit is. A 444 mindenesetre megsimogatta intim helyen, hogy a múlt ne fájjon annyira.

Sep 3

1 hr 8 min

A vízilabda csapat kijelentette, hogy ilyen gyenge Havas Henriket harminc éve nem látott. A Volkswagen visszatér a gyökerekhez, és a mesterhez hasonlóan áttér a húsmentes életre. Kellenének a sarkkörön túl búzamezők, meg egy ezeréves birodalom is.

Aug 13

58 min 24 sec

Nagyon szépen köszönjük a szivárványos törődést a Német Nagykövetségnek, de a múltból okulva nem annyira szeretnénk, ha ők dönthetnének nálunk ideológiai kérdésekben.

Aug 6

1 hr 8 min

Párolog a maradék Momentumos hitelesség, miközben Karácsony Gergely átengedte helyetteseinek a főváros vezetését. Míg Budapesten Kálmán Olga a főpolgármesteri székben terpeszkedik, a főnöke a falunapokat járja, hátha megkínálják valahol.

Jul 31

33 min 34 sec

Az a kérdés, hogy miért a szójalattéval pumpáló versenyjógázó muciológusok érzik úgy, hogy el tudják dönteni, mi a sportteljesítmény? Eközben az Európai Bizottság be szeretné tiltani a nácik titkos csodafegyverét: a humort.

Jul 30

49 min 24 sec

A megfigyelési botrány sztorijával minden stimmel, kivéve az, hogy megfigyelési, és hogy botrány. A haladó média homokra épített várat, és túl is tolta a bringát.

Jul 23

1 hr 2 min

Szokás szerint értünk aggódik a Nyugat, miközben sorra halnak az újságírók a fejlett demokráciákban. Az ellenzéki szupersztárok levelekkel bombázzák az EU-s vezetőket, hogy önön fontosságukat hangsúlyozzák, leginkább egymásnak.

Jul 17

34 min 44 sec

Az ellenzéki miniszterelnökjelölt-jelöltek mintha menekülnének a megtiszteltetés elől. Amilyen alternatív valóságokat teremtettek, azok alapján viszont abban biztosan egyetértenek, hogy Meseország mindenkié.

Jul 16

59 min 51 sec

Kiesett a szerepéből az álproli Jobbik-vezér, amikor valódi melóssal találkozott. Hogy lehet, hogy ezek a derék szélsőbalosok mindig a népre hivatkoznak, aztán amikor találkoznak vele, inkább az intézményekre és a kiváltságaikra kezdenek?

Jul 8

57 min 47 sec

Jelentkezünk a méhlegelőről, és örülünk az élő műsor varázsának - magyarul már az elején elment a germán internet, a háttérben bosszút sejtünk.

Jul 2

58 min 37 sec

A Párhuzamos Valóság mai adásában szóba kerül az érthetetlen német arrogancia, amikor az EU csendőreit játszák, büszkélkedünk a válogatottunk világraszóló eredményeivel és elindítjuk a kezdő olasz nyelvtanfolyamunkat is. Orbán Gergő és Abkarovits Joca tüzetesen megvizsgálja az ellenzék kínának írt levelét és együtt utazza be Európát Bandival.

Jun 26

33 min 23 sec

A németek boldogok, végre újra színes karszalagokban vegzálhatják a másként gondolkodókat és az “előázsiai” untermenscheket. Az új német nemzeti zászlót is szeretnék egész Európában lobogtatni.

Jun 25

50 min 29 sec

A németek boldogok, végre újra színes karszalagokban vegzálhatják a másként gondolkodókat és az “előázsiai” untermenscheket. Az új német nemzeti zászlót is szeretnék egész Európában lobogtatni.

Jun 25

50 min 29 sec

Megsüvegeljük Vágó Istvánt, hogy hű maradt önmagához és internacionalista nemzetárulóként drukkolt a magyar válogatott ellen, míg Fekete-Győr és Karácsony Gergely maszk nélkül a Puskásban próbálták magukat szurkolónak hazudni. Szó esik még arról is, hogy Gyurcsány milyen taktikával darálj le az ellenzéket az előválasztáson.

Jun 19

39 min 55 sec

Jó ötlet volt-e egy törvénybe foglalni a pedofil és meleg cuccokat? A trollfocit letiltották a Facebookról, természetesen indoklás nélkül. Elvesztettük a fonalat, a németek nem lőtték le parancsra a Greenpeace berepülő aktivistáját.

Jun 18

1 hr 8 min

Szerintünk sem kell Fudan, Magyarországnak elég egy egyetem. A németek, amikor beléptek a klubba, elfogadták annak a klubnak a szabályait, Heiko Maas csak ne akarjon átírni semmit.

Jun 11

1 hr

Mai adásunkban Orbán Geri és Abkarovits Joca a WHO nevezéktani ámokfutásáról, a Jobbik gyurcsányista kampányáról és Dánia lehallgatási botrányáról fognak beszélgetni. Van bármiféle létjogosultsága az Európai Egyesült Államok víziójának, ha egy tagállam titkos információkat juttat el szövetségeseiről egy külső fél hírszerzésének?

Jun 5

29 min 1 sec

Foglalkozunk kicsit az újságírókkal is, mert Hargitai Miklós egy vitában megdöntötte a skribleri hazudozás világrekordját. Ezredes Rektor Úr várja szeretettel a művészpalánta újságírókat is a Földművészeti Egyetem tanteraszain!

Jun 4

1 hr 2 min

Gyurcsány Ferenc a munkásőrség Kajdi Csabája, Karácsony kampányüzenete pedig egy szomszédokos sopánkodás. A klímavédő baloldaltól minőségi hazugságokat követelünk!

May 28

1 hr 4 min

A Párhuzamos Valóság mai adásában kitárgyaljuk az előválasztás valódi célját. Tényleg ez lenne a demokrácia kiteljesedése? Megbeszéljük még, hogy szerintünk milyen tulajdonságokkal kell bírni egy miniszterelnöknek. Továbbá elmondjuk, hogy miért jobb a keleti hitel a nyugatinál.

May 22

29 min 41 sec

A nyugati hadseregek valamiért kitalálták, hogy az "egyenlőséget" kell megvalósítaniuk, ezért a muciológia fegyvereivel viselnek hadat a biológia törvényei ellen. Balfaszokra bízunk világvárost, hibbantakra bíznánk az országot, 53 kilós nőkre bízunk elit-alakulatot. Az elmegyógyintézetben átvették a hatalmat az ápoltak.

May 21

46 min 47 sec

A Deutsche Reichswelle bemutatta nekünk a felsőbbrendű életformát: két leszbikus lelkész és egy g**puttony. Készülőben Európa jövője.

May 14

50 min 37 sec

Trump nem jöhet vissza sem a Facebookra, sem az Instára - mondta ki a Facebook saját bizottsága. Rendben van az, hogy privát cégek privát bíróságai elnémíthatják az USA elnökét? Milyen hatással van a demokráciára a tech-diktatúra és miért nem teszünk ellene semmit?

May 8

27 min 48 sec

Az ellenzéki összefogás tök jó, Jakab Péter kanapés-popsifájós beszélgetéséből kiderült, hogy azok szavazzanak az összefogásra, akik 1) utálják az LMBTQ-ügyeket, meg akik 2) kifejezetten rajonganak értük. Feltétlenül megéri! Beszélünk kicsit Robi és az Antikrisztus TV szerelmi történetéről is.

May 7

1 hr 3 min