Samen Ondernemen

MKB Plein

Samen ondernemen door unieke tips en adviezen van ondernemers met een ijzersterke ambitie en een doel voor ogen! By MKB Plein

Samen Ondernemen - Trailer | Over samen ondernemen, slim groeien en slim starten |
Trailer 44 sec

All Episodes

De laatste aflevering van seizoen 1 sluiten we met unieke gasten af! Deze top ondernemers delen het geheim dat leidt tot de ultieme groei van een onderneming! Beide ondernemers weten bijzondere en succesvolle organisaties neer te zetten in minder dan 5 jaar tijd. En als we ze de vraag stellen wat hun geheim is achter deze razend snelle ontwikkeling geven ze beiden hetzelfde antwoord! Luister de podcast en pas deze tips toe! Want, het bewijs dat deze tips in de praktijk werken is er! Tom Kleizen en Raymond Schneider, bedankt dat jullie wilden aanschuiven in deze bijzondere afsluiter!

Jun 25

49 min 18 sec

Een branche bekend bedrijf met 200+ medewerkers waar je het familie- en teamgevoel duidelijk ervaart! Hoe? De mens centraal zetten, oprecht vertrouwen geven en passie de ruimte geven. Richard Nieuwenhuis onderbouwt hoe hij dit heeft doorgevoerd binnen Niverplast op een manier waarop een balans tussen onderbuikgevoel en nadenken een belangrijke rol speelt. Maar hoe blijft een bedrijf dat zich op een bijzondere manier blijft ontwikkelen voorlopen op het gebied van merkidentiteit en de klantreis? Arnoud Veldhuis van January weet binnen de sterke samenwerking met Niverplast de roadmap uit te zetten en te bewaken! Deze unieke podcast geeft een beeld van ondernemerschap vanuit verschillende perspectieven. De quotes en tips liegen er niet om! Benieuwd? Luister de podcast en schrijf ze vooral mee!

May 21

43 min 26 sec

Kristaan ten Brinke weet een gevoelige snaar te raken wanneer hij vertelt over zijn ups and downs. En wat een fijne energie brengt hij over, voel jij ‘m ook?  En Arjan Lucas.. nog zo’n gave ondernemer vol energie! Wanneer je aandachtig luistert zul je precies door hebben wat Arjan bedoelt met ‘op gevoel kiezen en daarna doen’! Zo past een doorsnee kantoor ook niet bij zijn onderneming, de verhuisplannen zijn dan ook vrij bijzonder! Één onderdeel benoemen deze ondernemers gezamenlijk; kies een sparringpartner! Benieuwd wat hun definitie is van een goede sparringpartner? Luister de podcast!

Apr 30

50 min 47 sec

Laten zien wat je in de keuken hebt, en daar trots op zijn! Dat is iets wat Ruurd Hallema ons wil meegeven. Ondernemen doe je niet alleen, maar samen! Ruurd en zijn vrouw Yvonne zijn daar een mooi voorbeeld van. Zij zijn een mooi voorbeeld van een 'Power Couple' die de kleine en grote dingen vieren! Daarnaast is het bijzonder hoe Ruurd projecten over de hele wereld heeft mogen uitvoeren, en dat allemaal door effectief te netwerken! Sander Kamphuis neemt ons mee in zijn wereld waarin hij een bijzonder slimme toepassing van Virtual Reality weet toe te passen bij patiënten in de gezondheidszorg met zijn bedrijf Moovd. Een geweldige aflevering waar jong leert van ervaren, en ervaren leert van jong! Powered by MKB Plein

Apr 16

46 min 29 sec

Klanten als McDonald’s binnenhalen en offline succes vertalen naar online succes? De gasten van deze week hebben een erg verschillende aanpak van ondernemen, maar hebben 1 ding gemeen…. Creativiteit! Wat zijn de voordelen van creativiteit en wat zijn de valkuilen? Gerrit van het Oever en Maico Gieteling vertellen het! Daarnaast bespreken we de mogelijkheden om te digitaliseren voor MKB bedrijven! Dit leidt tot een interessante discussie! Powered by MKB Plein

Apr 2

56 min 24 sec

In deze aflevering vertelt Mitchell Brown wat hij bedoelt met “liever een oops dan wat als”. Daarnaast geeft Sara Nijenhuis een bijzonder antwoord over wat zij van Mitchell heeft mogen leren tijdens de periode waarin zij samen hebben gewerkt. Ook delen zij hun visie over hoe bedrijven en studenten elkaar het beste kunnen vinden. Misschien is het voor de hand liggend, maar het is zeker effectief. Ohja, hou je van quotes? Deze aflevering zit vol met quotes die toepasbaar zijn en rijp zijn voor een tegeltje! Wij zijn benieuwd wat jullie van deze punten vinden, laat het in de comments weten! Powered by MKB Plein Mogelijk gemaakt door MarketingCannon

Mar 19

49 min 10 sec

Mark Lommers van Kolenboertje vertelt ons hoe hij op creatieve en ondernemende wijze omgaat met de situatie rondom Covid-19 waarin BBQ events niet mogelijk zijn. Ozkan Demiroz van Demiroz Consultancy neemt ons mee in zijn reis als cyber security specialist en geeft praktische tips, inzichten en deelt zijn ervaringen voor zowel zzp’ers, MKB’ers en multinationals.  Deze twee top ondernemers zijn echte specialisten en hebben een sterke gelijkenis, luister de podcast en kom erachter!

Mar 5

44 min 28 sec

Deze aflevering geeft een bijzondere kijk op soortgelijke kansen vanuit 2 verschillende invalshoeken. Eddy Klement vertelt over de kansen voor ondernemers vanuit zijn positie als Managing Director bij ABN AMRO Mees Pierson. Atilla Kerpisci vertelt ons over de kansen voor studenten en bedrijven vanuit zijn positie als Director Strategic Business Development bij de Universiteit van Twente. Waar liggen deze kansen voor het succes van de toekomst nou precies?

Feb 19

48 min 14 sec

In deze aflevering gaan we in gesprek met Joost Lansink en Jim Niemeijer over schaalbaarheid en ondernemen op jonge leeftijd. Zowel Joost als Jim weten een aantal mooie tips te geven, benieuwd welke tips? Beluister de aflevering!

Feb 5

43 min 17 sec

In deze aflevering gaan we in gesprek met Albert Post over zijn top 10 positie als grootste makelaar van Nederland en de strategie daarachter. Hoe bereik je zo'n positie? Ben Middelkamp vertelt ons over zijn coaching rol voor top sporters en top ondernemers. Waarom willen zij gecoacht worden door Ben en waarom is zijn traject zo succesvol? 

Jan 22

49 min 50 sec

In deze aflevering gaan we in gesprek met Karin Rog van Reinten Infra en Randy Marcus van CCV Shop. Zij vertellen over hoe zij focus houden en geven tips over hoe jij dit kunt behouden. 

Jan 9

47 min 36 sec

In deze podcast gaan wij met Robert-Jan Steenhagen van Brood met Spelen - XO Food Group en Koen Olde Hanter van Aanstreekelijk in gesprek over succesvol ondernemen.

Dec 2020

43 min 34 sec

In deze podcast vertellen wij jullie wie wij zijn en waar wij ons zoal mee bezig houden. Onderwerpen als passie, ambitie en groeien zijn het item in deze podcast!  Het team: Vincent Jansen - CEO MKB Plein  Nicole Busscher - Groeicoach MKB Plein Tom Hooge Venterink - Commercieel directeur MarketingCannon Ömer Karaca - Docent ROC van Twente/ondernemer  Deel in de comments de vragen die wij aan onze unieke gasten moeten vragen in de aankomende podcasts. Heb jij eventueel een suggestie voor ons wie wij als gast moeten uitnodigen voor de volgende podcasts, let us know!  Meer informatie.

Dec 2020

26 min 3 sec

Volg ons voor meer inspirerende en interessante podcasts over ondernemerschap en slim groeien! Klik op een van de onderstaande 'LinkedIn' links om één van ons een bericht te sturen met het onderwerp dat jij graag horen in de volgende podcasts. Laat ons tevens weten welke gasten wij bij ons aan tafel moeten uitnodigen. LinkedIn Vincent LinkedIn Nicole  LinkedIn Tom LinkedIn Ömer

Nov 2020

44 sec