Scrum@school

Scrum@school

Podcast by Scrum@school

All Episodes

In deze podcast blikken we met Jan van Rossum (Founder Scrum@school) terug op het ontstaan van Scrum@school en de opbrengsten die Jan gezien heeft gedurende de ontwikkeling.

Jul 1

30 min 47 sec

Annemieke van Duijn en Marjolein Reijners delen hun ervaringen met Scrum@school in het HBO. Vlak na hun start met Scrum brak Corona uit. Luister hoe zij met het werken op afstand zijn omgegaan.

May 26

33 min 29 sec

In deze podcast vertelt Janneke Kruiswijk (Hanze College) over de toepassing van Scrum@school in haar lessen biologie ion VMBO-basis en -kader.

May 26

32 min 13 sec

Jack Tempel vertelt hoe hij Scrum toepast in de eindexamenklassen HAVO en VWO voor het vak Informatica. Jack geeft les op het Jac P. Thijsse College in Castricum.

Mar 5

22 min 14 sec

In deze podcast komen studenten van Nova collega aan het woord. Hoe ervaren zij Scrum in de klas? Fleur en Jeffrey vertellen wat Scrum oplevert. Vaak denken docenten dat het lang duurt om Scrum aan te leren. Luister eens wat Fleur en Jeffrey hierover te zeggen hebben!

Feb 4

32 min 37 sec

In deze aflevering bespreken Ellen Reehorst en Susan Saris Scrum in het MBO met Sander Scholl (Grafisch Lyceum Utrecht)

Jan 1

30 min 2 sec

Ellen Reehorst en Susan Saris in gesprek met Willem de Jong over Scrum@school in het VMBO

Dec 2020

24 min 40 sec

Ellen Reehorst en Susan Saris in gesprek met Rose Kempen over Scrum@school in het HBO.

Nov 2020

26 min 21 sec

Het profielwerkstuk met Scrum@school: wat levert het op? waarom zou je dat doen? Jonne Muller in gesprek met Ellen Reehorst en Susan Saris over de opbrengsten van Scrum@school bij het PWS

Oct 2020

20 min

Wat is Scrum@school? Wat zijn de opbrengsten? Handig om deze podcast te luisteren wanneer je nog niet weet wat Scrum@school is. Weet je dat wel, kun je meteen door naar de volgende!

Oct 2020

23 min 13 sec