Dans Beweeg Groei

Renee

Met Dans Beweeg Groei De Podcast wordt het SUPER makkelijk om goed voor jezelf te zorgen en stil te staan bij wat JIJ vindt! Veel mensen zeggen vaak wat ze NIET willen. Ze weten niet wat ze WEL willen. Daarnaast lijkt iedereen druk, gehaast, gefocust op de ander, prestatiegericht of chagrijnig. Wat is belangrijk in het leven? Wil jij je vrijer, veiliger, rustiger, stabieler, tevredener of vrolijker voelen? Luister de podcast en doe de oefeningen. Op naar meer regie over je lichaam en je leven. Neem die verantwoordelijkheid en maak verbinding. Vanuit hier kiezen wat je wilt is FANTASTISCH!

Heel veel Dans Beweeg Groei en luisterplezier!

All Episodes

In deze aflevering is er ruimte en aandacht voor emoties. Voel je je steeds boos? Blijf je verdrietig? Of ben je bang? Geef ruimte aan je emotie en ben bewust van je gedachten. Laat de emotie toe en ben nieuwsgierig. Ervaar!

Nov 7

8 min 54 sec

Veel mensen werken thuis en merken dat privé en werk in elkaar overlopen. Speel deze aflevering af aan het eind van je werkdag en sta stil bij je werkdag, je verlangen en bij wat de rest van de avond zal brengen. Sta stil en kies bewust. Liefs, Renee

Nov 7

5 min 37 sec

Heb jij weinig tijd? Doe deze korte ademhalingsoefening. Voel de onrust in je lijf en kom steeds met je aandacht terug bij je ademhaling. Je hoeft niks te bereiken, neem 'gewoon' waar.

Sep 7

2 min 59 sec

Iedereen weet hoe belangrijk de ademhaling is. Zonder ademhaling gaan we dood. Mooi moment om de ademhaling wat aandacht te geven. Laat het stromen!

Jul 20

9 min 30 sec

Ben jij ook wel eens moe of heb je al lang pijnklachten? Wat vind je van die moeheid of pijn? Sta er eens bij stil.

Jun 22

6 min 50 sec

Word jij geleefd of kies je bewust voor tijd voor jezelf? Hoe zorg je voor tijd voor jezelf? Kies voor vandaag één activiteit waar jij blij van wordt! Succes!

Jun 22

4 min

In deze podcast ga ik in op de verschillende ervaringen tussen de waarneming van je lichaam met je aandacht bij je lichaam en de waarneming van je lichaam en je omgeving met je aandacht bij de omgeving. Ik denk: "super waardevol!".

Jun 2

6 min 27 sec

Wat vind jij van het weer? Ben je blij als de zon schijnt? Ben je chagrijnig als het regent? En wat merk je in je lichaam als er buiten sneeuw ligt? Het is al mei en het voorjaarsweer laat op zich wachten. Hoe ga jij hiermee om? Ik heb over dit onderwerp een podcast op genomen. Veel luisterplezier!

May 16

13 min 11 sec

Hoe fijn is het om in beweging bewust te worden van je lichaam? Ik vind dat in ieder geval superfijn! Voel je handen, schouders, hoofd en nek. Veel voel en beweegplezier!

May 4

11 min 4 sec

Weet jij soms ook niet wat je moet doen? En blijf je dan hangen in afleiding of niks doen? Doe deze oefening en kom in actie.

May 2

7 min 46 sec

Dit is een heerlijke korte podcast waarin je je lichaam losschudt en ontspant. Er is heel weinig nodig om uit je hoofd te komen, dus beweeg, kom in het moment en voel je lichaam!

Apr 29

2 min 40 sec

Podcast met staande bewustwordingsoefening van Dans Beweeg Groei ingesproken door Renee. Ontspan, ben bewust en laat los!

Apr 24

6 min 54 sec