Без коски

By Авангарда

"Без коски“ е кошаркарски подкаст на македонски јазик каде што ќе разговараме за сите работи поврзани со кошарката. Секоја недела ќе имате можност да ги слушнете нашите размислувања, коментари и анализи за најновите случувања, како и разговори со гости кои се на еден или друг начин се во светот на кошарката.

 1. 1.
  Епизода #16: Лилард vs Лука, ЛеБрон и трејдови
  1:06:01
 2. 2.
  Епизода #15: Сите шутираат тројки во НБА лигата
  1:03:05
 3. 3.
  Епизода #14: Ол Стар, Далас и трејд гласини
  1:15:31
 4. 4.
  Епизода #13: Време е за нашите Ол Стар петорки
  57:54
 5. 5.
  Епизода #12: NBA Power Rankings
  1:20:38
 6. 6.
  Специјал: Една година без Коби Брајант
  24:08
 7. 7.
  Епизода #11: Најдобрите три екипи на Западот
  1:13:56
 8. 8.
  Епизода #10: Ридрафт на НБА драфтот од 2013
  53:29

Listen to Без коски now.

Listen to Без коски in full in the Spotify app