Life is just a game

Esther Stevens

Met mijn podcasts wil ik jou inspireren om het beste uit jezelf te halen en om de liefde te voelen stromen. Dit doe ik door ervaringen en inzichten met jou te delen die ik heb opgedaan dankzij mijn mediamieke gaven en mijn zakelijke en psychotherapeutische achtergrond. Ik wil zoveel mogelijk bijdragen aan zelfbewustzijn, zodat jij je bewust wordt van je mogelijkheden en talenten en een playful leven leidt. Hierin help ik je op weg met meditaties, oefeningen en gedichten.

Geloof niet alles wat ik zeg, maar laat je inspireren. Ik deel mijn ingevingen en visies en dat hoeft niet jouw waarheid te zijn. Maar ik hoop wel dat mijn methoden en inzichten een opening voor je zijn, zodat jij ontdekt wat jóúw waarheid is en hoe jij je droomleven kunt leiden.

All Episodes

In tijden waar je niet weet waar je aan toe bent kun je emoties van angst ervaren. Angst kan je belemmeren in het leven om te doen wat je werkelijk zou willen. Wanneer je angst beter weet te plaatsen zal je beter weten dat angst zich vooral in je hoofd afspeelt. En je zal weten hoe je met angstige emoties om kunt gaan.

May 2020

19 min 32 sec

#5 Ware liefde in een relatie Vaak zie je dat relaties op de klippen doordat er niet meer vanuit liefde en verbinding met elkaar wordt gecommuniceerd. En dat is jammer want het hoeft niet altijd zover te komen. In deze podcast deel ik meer over werkelijke, ware liefde en hoe je het vuur brandend houdt in een relatie…Wanneer je dit principe toepast in je leven zal je zien dat het een positieve invloed invloed heeft op elke vorm van relatie.

Jan 2020

22 min 15 sec

In deze podcast deel ik de waarde van het verbinden met jezelf en het zien van jezelf. Want waar je ook heen gaat jezelf neem je overal mee naar toe. Laat jezelf daarom toe om jouw beste vriend te zijn. Omarm jezelf zoals je je meest dierbaren zou omarmen. Wanneer je jezelf werkelijk ziet in alles wat jou uniek maakt, dan ben je volledig in je kracht en weet je precies wat jou te doen staat om jouw magische leven te creëren. Ik wens je veel luisterplezier!

Nov 2019

18 min 19 sec

Wanneer we het over energie hebben, dan hebben we daar allemaal zo een eigen beleving bij. We zijn ons wellicht niet altijd bewust hoe magisch energie voor je kan werken. Hoe hoger je energie des te actiever je zal zijn en des te meer ingangen naar balans en rust in je leven. Vanuit een hogere energie ben je tegelijkertijd ook veel meer in staat om jouw kostbare unieke leven tot een succes te maken. In deze podcast vertel ik je daar graag meer over! Wil je je energie live ervaren check dan mijn website: www.esther-stevens.nl

Sep 2019

27 min 51 sec

Jouw dromen kunnen als een navigatie voor je werken in je dagelijkse leven. Wanneer je je droomwereld vol met symboliek en visualisaties leert te begrijpen dan zal je nog beter weten hoe jij jouw leven in overvloed en op spelende wijze kunt beleven. In deze podcast deel ik je de 4 soorten dromen en welke kracht en rol deze voor je hebben in je dagelijkse leven. Ik deel een inzicht gevende droom en je ontvangt een korte droom meditatie Wil je graag live bij mij ervaren hoe jij je droomleven kunt ervaren? Maak dan een afspraak met mij via mijn website: www.esther-stevens.nl

Jul 2019

20 min 28 sec

Het niet voelen van onszelf en het vele denken en piekeren maakt dat we uit balans raken. In deze allereerste podcast deel ik je hoe je toegang krijgt tot de liefde en weer connectie maakt met jezelf.

Jun 2019

20 min 51 sec