Ettermiddag

Radio 3,16

Gunnhild og Martin har sending hver ukedag kl 15-17 på Radio 3,16. Med skråblikk på det meste. Sendingene publiseres kl. 17. alle hverdager.

All Episodes

I dagens Ettermiddag lærer vi et nytt ord, Gunnhild forteller om sin traumatiske tannlegeopplevelse, statistikker rundt skatteoppgjøret, og vi skal lære en hel del av mauren. Bli med! :)

Jun 2019

40 min

I dag er det selveste symaskin-dagen! Det feirer vi med å mimre tilbake til 5.klasse og sy-sertifikatet. Vi tok en prat en Viggo Klausen som skal fullføre siste etappe av Norge på langs, og vi tok også en prat med Andreas Nordli, leder for Ungdom i oppdrag Norge som er aktuell med ny bok. Bli med :)

Jun 2019

36 min

I dagens Ettermiddag får du høre om Gunnhild og Martin sine smertelige erfaringer, sokker i sandaler, verdensrekord i Gran Canaria og mye mer! Bli med :)

Jun 2019

38 min

I dagens Ettermiddag får du høre om Gunnhilds buksevalg, Martin sine frisør erfaringer, og det at kuer har egne dialekter(!!!). Vi snakker også med Jonathan Andersen som er tydelig på tro når han konkurrerer i Norges eliten i Funksjonell Fitness, og vi får besøk av Oddvar Søvik som er aktuell med ny bok. Bli med!

Jun 2019

39 min

I dag får du Digital Disippel, du får bok tips, og vi skal snakke om lukt og assosiasjoner. Heng på!

Jun 2019

40 min

I dagens Ettermiddag handler det om 20-års jubileum til Norge IDAG, ny ansettelse i Tro & Medier, antisemittisme og hvorfor sirkusnæringen plutselig har en lys fremtid. Heng på!

Jun 2019

37 min

I dagens Ettermiddag motiverer vi hverandre til å si ja til nye utfordringer, vi mimrer tilbake til polyfonske ringetoner, Martin trenger grillhjelp, og vi støtter japanske kvinner i sitt nye opprop. Bli med!

Jun 2019

37 min

Gunnhild og Martin feirer at vi endelig er i gang med sommeren! Vi tar et tilbakeblikk på flere høydepunkter fra helgen, både Champions league finale, og ikke minst The Voice finalen hvor Maria Engås Halsne vant! I tillegg hører vi mediekommentaren fra Jarle Haugland.

Jun 2019

38 min

I dag setter vi fokus på Godhet! Midt i Godhetsuka befinner vi oss, og i den anledning skal Gunnhild ut på gata for å spre godhet. I tillegg får du som alltid på torsdag Digital Disippel

May 2019

39 min

Gunnhild klarte å bomme totalt på det som skulle være en privat melding på facebook, Martin finner glede i mat og det mimres om den første sommerjobben. I tillegg prater vi med Vebjørn Selbekk angående Prinsessen og sjamanen.

May 2019

41 min

I dagens Ettermiddag handler det om Godhetsuka, vi prater med Pål Helmersen som er initiativtaker for Godhetsuka Mandal. i tillegg kommenterer generalsekretær i Kristent Interkulturelt Arbeid, Alf Petter Hagesæther, nytt studie som forteller at 1/4 nordmenn tror andre menneskeraser er mindre intellektuelle.

May 2019

37 min

Takk for at du lytter til Ettermiddag! I dag handler det om mellomnavn, viktigheten av å bruke milde ord, bestige høye fjell, Shelter i Kristiansand, og mer til!

May 2019

34 min

I dag mimrer vi litt tilbake til Trim for eldre som gikk på tv før. Er det plass til et lignende program i dag? Martin, klok av skade, bekrefter viktigheten av å sjekke hvilken sesong filmen du er i ferd med å sette på henvender seg til! I tillegg setter vi fokus på forfølgelse blant kristne, Linda Askeland fra Åpne Dører er med oss.

May 2019

40 min

Vi starter uka med blant annet to intervjuer: Maria i Menneskeverd om amerikansk, tidlig abortnekt-forslag, og Alf i avisen Vårt Land om deres styrking av religionsavdeling. I tillegg nyter Gunnhild følelsen av ny støvsugerpose, Martin har bakt sin aller første kake noensinne, og 5 år gamle prins George kan ha hintet om sin kommende fetter Archies navn allerede måneder før han ble født!

May 2019

39 min

I dag har vi ei fullpakka sending med alt mellom himmel og jord! Det skal handle om dugnad, fotball, Melodi Grand Prix, Frigjøringsdagen og ny lego for blinde. Bli med da vell :)

May 2019

36 min

Martin forteller om sin opplevelse av å få billetten kontrollert på bussen, Gunnhild utsetter oppdateringer på sine tekniske enheter, og vi skal en tur ut i verdensrommet. I tillegg lanserer vi vår nye spalte, "Digital Disippel". Vi har også veldig hyggelig besøk av Benedicte Mella fra Day&Night, bønnehuset i Oslo.

Apr 2019

38 min

Gunnhild forteller om sitt parkeringskaos i går kveld, vi mimrer tilbake til barndom og hvordan tankene for fremtiden var den gang og vi skal lære oss et nytt uttrykk. Bli med i Ettermiddag!

Apr 2019

30 min

Ettermiddag er tilbake etter en påskepause, og Gunnhild og Martin har mye å by på. Alt fra fotballkaos, sykling til jobb, Martin sin karrière som tagger, og mye mer får du i dagens Podcast!

Apr 2019

34 min

Deppedag for Martin, etter at NRK mistet retten til å sende vintersport, men humøret stiger raskt når vi snakker om bursdagsselskap og ei jente som har tydelige instrukser før Avenger Endgame-kinotur. Rapport fra USA viser at kinofilmen Unplanned sprenger seertall, Løvenes Konge-trailer skuffer Scar-fans. Vi lurer på om Michelle Obama skuffer i Spektrum i kveld, og så har vi som vanlig en herlig (og denne gang søvnig) fakta i spalten "Utrolig, men sant".

Apr 2019

37 min

Hundeposer popper frem i takt med bjørkeskuddene. @sussexroyal på instagram har satt ny Guinness-rekord, men Meghan og Harry stjal navnet fra kjørelæreren Kevin. Premier League-spillere behandles for Fortnite-avhengighet. Du får også nyttig tips: hvordan få vann ut av ørene, og vi fortsetter med gode skjermfrie tips fra Simen Søvik

Apr 2019

41 min

Syklene våknet til live i helgen, Skjermfri uke-sjef råder oss til å bruke mer tid på å være sammen, og en rektor/elev heier også frem skjermfriheten. I tillegg får vi besøk av Jarle og Bjarte fra YWAM Medical ships. De driver et utrolig arbeid på eksotiske Papua New Guinea. Alltid liv og røre i Ettermiddag med Gunnhild og Martin!

Apr 2019

38 min

Gunnhild har igjen opplevd å få gårdstunet fylt av hvite meitemarker! Vi skal også innom brunsnegler, myggstikk, el-sparkesyler. I tillegg prater vi med Simen Søvik fra Tro & Medier om Skjermfri uke!

Apr 2019

40 min

Gunnhild har testet skuddfoten på balløkka, bli inspirert til å fornye eggerøra de, vi ser på de dårligste flyselskapene i verden og vi hyller lyden av Norge som i dag er 150 år!

Apr 2019

40 min

Martin kupong-inspireres av Gunnhild i dag, vi henger oss på Godhetsuka som foregår på 92 skoler, vi løfter bevisstheten rundt autisme og gir deg et nytt tips til hva du kan bruke fryseren til!

Apr 2019

39 min

Et mysterie fra 80-tallet langs den franske kyst er løst. Ellers: Stilling av klokka var bedre før, vi ser på aprilspøker og Martin vil teste brødslicing på langs. Hør Ettermiddag hver ukedag kl 15-17 på Radio 3,16

Apr 2019

42 min

Vi hyller glansede magasiner, tar grundig for oss en bæsjeundersøkelse, frustrerer oss sammen med stressede frisører og jubler for plastforbudet EU vedtok i går.

Mar 2019

42 min

Vi får besøk av Charlotte Beckmann Østeby, som har opplevd mirakuløse ting på The Send i Florida. Glenn Tønnessen fra Troens Bevis kommer også, med spennende oppfølging fra Rautefolket i Nepal. I tillegg prater Gunnhild og Martin om både Paw Patrol og hagemøbel-innvielse. God onsdag!

Mar 2019

43 min

25.mars markerer vi to svært ulike saker: verdens vaffeldag og minnedag for slavehandel. Du får også høre om barna som dro trampolina inn i stua, Vetle Jarandsen med sin nye singel, og vi får rapport fra Anne Marie L. Pettersen som er dypt inne i Kenya og forandrer liv.

Mar 2019

37 min

Vi feirer i dag verdens lykkedag! Vi er utrolig heldige og velsignet som bor i Norge, som faktisk er tredje lykkeligst i hele verden. Når vi snakker om lykke må vi også innom latter! Det er faktisk sant at en god latter forlenger livet. Flere fakta rundt latter får du i dagens Ettermiddag, og mer til!

Mar 2019

40 min

Gunnhild drømmer seg bort til vår og varme, og gleder seg til å plante blomster i hagen. KRIK har også begynt å planlegge for varmere tider, Helge Åkernes forteller om forskjellige leirer som nå har åpnet påmeldingen. Vi tar også en tur innom Skjærgårds i dag, vi får besøk av Øyvind og Filip fra Walking Sign som blir å høre under sommerens festival.

Mar 2019

34 min

Følg feiebilen via gps-sporing! Vi snakker om sikre vårtegn, ferieland på S, glansbildefamilien Beckham som også har sine hverdagsutfordringer, og svenske XXL-ansatte som må ta armhevinger som straff/motivasjon. Alt dette og mer til i Ettermiddag. Hør oss på podcast OG på DAB man-fre 15-17

Mar 2019

40 min

I dag skal vi blant annet innom bedehuskulturen, elektriske sparkesykler, muskelrykninger og faren ved høyttaleren ved drive-in. I tillegg får vi besøk av Stian Askbo, bookingansvarlig for Øygospel som har gode nyheter.

Mar 2019

41 min

Gunnhild deler gode argumenter for at ungdommen i dag har en enorm viljestyrke! Vi skal prate med Jonas Orset som har begitt seg ut på en heftig sykkeltur som ambassadør for Hope for Justice. Daglig leder i Mission Aviation Fellowship, Willy Ludvigsen forteller om organisasjonen, og den gripende historien om sin far som styrtet i jungelen.

Mar 2019

37 min

Buffalo-skoene fra 90-tallet er sjokkerende tilbake. Vi forteller også om mannen som fikk brev i posten, datert 1969. Og entusiasten på 92 som har vært på alle sommer-OL siden Tokyo 1964. Nå drømmer han om å få ringen sluttet i 2020. To gjester i dag: hjertekompresjonekspert Jo Kramer Johansen om rytmen til Baby Shark, og Jarle Waldemar om tro integrert i familielivet

Mar 2019

44 min

Gunnhild og Martin funderer både om dolukter og det store ved stjernehimmelen i dag. Du får også høre om den smarte mora som fikk butikkpersonalet på lag da 3-åringen ble vonbroten, ei solskinnshistorie om en tweet som fikk enorme konsekvenser, og geita som ble ordfører. Ikke minst møter vi ekteparet Bjørn og Anne Marie Levinsen Pettersen, som reiser til Kenya for å hjelpe mennesker gjennom livsforvandlende operasjoner.

Mar 2019

40 min

Gunnhild sin innkjørsel var i går full av makk etter kraftig regnvær. Kan dette være et vær fenomen? Vi spør meteorologisk institutt! Men dagens høydepunkt er uten tvil is smaking. Vi har fått kasser på kasser med nyheter fra Diplom is, dette må jo testes! Dette å mye mer får du i dagens Ettermiddag.

Mar 2019

37 min

Vi markerer askeonsdag, og at fastetiden starter i dagens Ettermiddag. Vi prater med daglig leder i Tro & Medier, Jarle Haugland, i tillegg til at vi få besøk av pastor Michel Rivas. Utover dette skal det handle om verdens dyreste bil, fartsbegrensning på nye Volvoer fra 2020, og Martin forteller om sitt beste kjøp.

Mar 2019

37 min

Gunnhild og Martin gjør seg opp noen tanker om paraplybruk, det å komme for seint og om ting man bør like fordi man er fra det stedet man er ifra. Og mye mer: for eksempel leser vi oss opp til Mammutsalget, og vi spør Menneskeverd om kommentar rundt det at kun 23% sier nei til aktiv dødshjelp. Skjemt og alvor hånd i hånd i Ettermiddag i dag, kos deg.

Mar 2019

43 min

Maria gikk videre i The Voice, vi digger låta ho valgte og ringer om den og sirkuset hun er med på. Hvordan ville det gå om skøyteløperne skiftet vei og foretok kun høyresvinger? Politiet ble oppringt for å ta seg av en mentalt forstyrret pappfigur. Ellers så hedrer vi YouTube med mange fine fakta, og håper du vil høre på.

Mar 2019

38 min

I dag har Martin med seg Marius på Ettermiddag! Det skal handle om Michael W Smith som kommer til Norge i sommer, vi skal ta en prat med Kent Andersen som er i Israel, og vi får besøk av Maria & Geir Øyvind! Ikke bare besøk, men også en akustisk fremføring av låta Home. I tillegg presenterer de sin nye låt Truth.

Mar 2019

45 min

Gunnhild fikk en gledelig start på dagen ved at en ny fugl har inntatt fuglehuset, mens Martin våknet opp med kink i nakken. I morgen er det 1.mars, noe som betyr blant annet søknadsfrist for videregående skole, og i den forbindelse tar vi en prat med rektor Hanne Tulluan på Hans Nielsen Hauge vgs. 28.februar markeres sjeldendagen, og i den forbindelse snakker vi med Nasjonal kompetansetjeneste for sjeldne diagnoser, samt at vi får prate med Morten Kalvø som er far til Gabriella på seks år som har en sjelden sykdom. Vi prater også med Vebjørn Selbekk om Krf sine dårlige målinger den siste tiden.

Feb 2019

37 min

Vi leter stadig vekk etter gode vårtegn, og i dag forteller Gunnhild om nye gjester på fuglebrettet. Kristne filmer blir bedre å bedre, vi snakker om en ny amerikansk film som berører det betente temaet abort. I tillegg ringer vi til Nordborg VGS i Troms, vi ser på hvordan fordelene med El-bil blir fremover og vi snakker om at vi faktisk ikke alltid trenger å ha rett. Få med deg dagens Ettermiddag!

Feb 2019

42 min

I dag toucher vi innom saken hvor en mann/født kvinne har født et barn og ønsker å tituleres som far -ikke mor. Øyvind Benestad i morfarbarn.no kommenterer hvorfor dette er en viktig sak å belyse. Vi hører med Hanna Myklebust om hvordan det er å være elev ved en kristen vgs, og Kent har nå kommet til Haifa på sin Israelstur hvor han besøker Beit Skandinavia. Ellers er både Gunnhild og Martin i vårstemning og PlayStation-modus denne ettermiddagen.

Feb 2019

40 min

Martin var på farlig jogg langs riksveien i helga, mens Gunnhild kjenner seg lett etter "tung" reality-tv. Vi har også et par-tre hyggelige telefonintervjuer å by på: Kjetil Fyllingen om 270 frelste via internett, rektor Steffen Røykenes ved KVS Bygland i anledning søknadsfrist 1.mars og kollega Kent Andersen på linje fra Israel.

Feb 2019

38 min

Det er fredag, og det betyr at i dag er det Martin og Kent som er sammen i Ettermiddag. Det skal handle om artistslipp for festivalen Øygospel, vi får en spennende gjest i studio ved navn Åge Henriksen, og Kent har besøkt Celina som er deltaker i programmet The Voice.

Feb 2019

39 min

På selveste valetinsdagen har vi mange godbiter på lager. Vi skal på date med vår egen bistandsminister Dag Inge Ulstein! I tillegg har vi fokus på Skjærgårds som i dag slapp to nye artister. Vi får besøk av den ene, Vetle Jarandsen i studio. I tillegg får du sjekkereplikker for kristne, og ellers den gode ettermiddags stemningen.

Feb 2019

40 min

Vi feirer Radiodagen 2019 med partyblåser og andre godsaker. Da er det på sin plass å snakke litt om radioens rolle, og vi får hjelp av radioguru Endre Lundgren. Martin har vært syk noen dager, og har begynt å pløye igjennom alle sesongene av "Der ingen skulle tru at nokon kunne bu". Nye emoji-er med funksjonsnedsettelser kommer, og det er Nasjonal kompetansetjeneste for sjeldne diagnoser glad for! I tillegg har Gunnhild gjort sine første vår-observasjoner.

Feb 2019

36 min

Margrethe Tveit er stand-in for Martin i dag.Hun og Gunnhild liker tull, men ikke når det er malplassert. De forteller også om mora som trengte date til sin sønn så sårt at politiet ble tilkalt, Bermudatriangelet er tema, samt Barbies nye fasonger og dronningens kyr som sover i vannseng.

Feb 2019

43 min

Terje Govertsen er stedfortreder for Martin, og sammen med Gunnhild drodler han om middagsvaner, tv-opplevelser, kåring av Norges beste kommune, landets mest beleste barn og enda mer. Kos deg med ukas første Ettermiddagspodcast!

Feb 2019

41 min

Vi avslører våre frossenpizzavaner i dagens Ettermiddag. Hør også om appene som tekster samtalen vi har rundt oss, nye regler for EU-kontrollen, spionkamera har snik-knipset den nye el-Porschen. I tillegg snakker vi med Bjarte Ystebø, som arrangerer Oslo Symposium i mars. Hear hear!

Feb 2019

37 min

Cookie policy

We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy.