Студентски конференции на УКИМ

By Јустинијан збори

Во најновата епзиода на Јустинијан збори, Кате, Џоле, Донев и Тромбе за гости ги имаат претседателот на УСС-УКИМ, Борјан Ефтимов и потпретседателката за наука при УСС-УКИМ, Ангела Најдоска. Главна тема на разговор (започнува од 11:20) во оваа епизода се студентските научно-истражувачки конференции на УКИМ кои само што завршија. Никола со нив разговара за конференциите, плановите за во иднина за УСС и комисијата за наука, како и за потребата од научно-истражувачки можности за студентите во текот на нивното високо образование. Фејсбук: facebook.com/justinijanzbori Инстаграм: instagram.com/justinijanzbori

Listen to Студентски конференции на УКИМ now.

Listen to Студентски конференции на УКИМ in full in the Spotify app