Vandskræk - Trinelise Væring om en sang fra albummet “Du går ind ad en dør”

By Word for Word / Trinelise Væring

“Vandskræk”er en klaver båren ballade med bløde blæsere. Trinelise Væring tager os med ind under huden på teksten og fortæller hvordan, hun i dag kan høre, at musikken trækker en lige linje tilbage til den amerikanske sangskriver Janis Ian, som Trinelise lyttede til i sine teenageår. Til aller sidst i programmet ligger en liveudgave (uropførelsen) af sangen. I VÆRINGS VÆRKSTED inviterer Trinelise Væring indenfor i sit sangskriverværksted. Podcast for podcast, sang for sang fortæller hun om arbejdet med både tekst og musik, fra første skitse til den færdige indspilning af sangene på hendes anmelderroste album ”Du går ind ad en dør”.
 VÆRINGS VÆRKSTED er både en podcast for musikelskere, der gerne vil ind under huden på en kunstner og hendes sange og en hands-on podcast for andre sangskrivere, der er ude efter inspiration.
De sange og kunstnere Trinelise henviser til i dette og andre afsnit af “Værings Værksted”, findes på Spotify i playlisten: Trinelises inspirationer til “Du går ind ad en dør” 
(https://open.spotify.com/playlist/0t0ZFzUsBDWbTBRR84MoDw?si=EJT21jLeR5u8R6_8HYeNYQ) Mere om podcast, musik, koncerter og salg af CDer og VINYLER på www.vaering.com 
& www.facebook.com/trinelisevaering/ Du kan selvfølgelig også finde “Du går ind ad en dør” på streaming tjenesterne.

Listen to Vandskræk - Trinelise Væring om en sang fra albummet “Du går ind ad en dør” now.

Listen to Vandskræk - Trinelise Væring om en sang fra albummet “Du går ind ad en dør” in full in the Spotify app