Introductie: Interview met Verleiders Tom de Ket en George van Houts over Pandepaniek, door journalist Rinske Wels.

By DE VERLEIDERS

In deze introductie-aflevering worden Tom de Ket en George van Houts geïnterviewd door journalist Rinske Wels over hun nieuwste voorstelling Pandepaniek – een vervolg op hun succesvoorstelling Door de bank genomen in lockdown setting. Aan de hand van korte audiofragmenten uit de voorstelling vraagt Wels de Verleiders van het eerste uur om tekst en uitleg bij de thema's uit Pandepaniek en naar het maakproces. Een gesprek over o.a. inkomensongelijkheid, multinationals, belastingontduiking door de 0,01% rijksten, de dubbelhartige rol van onze Belastingdienst, het beleid rondom de huidige pandemie en de vraag: zijn we reddeloos verloren of is er nog hoop? Dit gesprek is opgenomen op 12 oktober 2020, vlak voordat bekend werd dat de theaters maximaal 30 bezoekers kunnen ontvangen en Pandepaniek tijdelijk niet gespeeld kan worden.

Listen to Introductie: Interview met Verleiders Tom de Ket en George van Houts over Pandepaniek, door journalist Rinske Wels. now.

Listen to Introductie: Interview met Verleiders Tom de Ket en George van Houts over Pandepaniek, door journalist Rinske Wels. in full in the Spotify app