Ilta

Popular

Popular releases

Albums

Singles and EPs

Featuring Ilta

Fans also like

Appears On

Artist Playlists

About

225,520 monthly listeners

24-vuotias Ilta on laulaja, jonka upea ääni ja kupliva persoona hurmaavat hetkessä. 
 Ilta tuli alunperin tunnetuksi Cheekin koskettavan Sillat-kappaleen kertosäkeestä. Vuonna 2016 laulajatar teki levytyssopimuksen Warner Musicin kanssa ja julkaisi Spotifyssa kaksi Adele-coveria. Ensimmäinen single Koukkuun julkaistiin kesällä 2017, ja se striimasi kultaa. 
 Ilta kiersi Cheekin mukana taustalaulajana ja fiittaajana ja työsti samalla omaa musiikkiaan eri kirjoittajien kanssa. Vuonna 2018 ilmestyivät singlet Ristitulessa, Muurit ja Naurettava. Vuoden 2018 alussa Ilta alkoi myös kirjoittaa itse musiikkia, ja ensimmäinen artistin itse tekemä kappale Minne mä meen julkaistiin huhtikuussa 2019. Saman vuoden keväänä Ilta hurmasi MTV3:n Tähdet tähdet -ohjelmassa ja sijoittui upeasti kolmanneksi. Iltan debyyttialbumi Näitä hetkiä varten julkaistiin syyskuussa 2020 ja se toi artistille hänen ensimmäisen Emma-ehdokkuutensa. Ilta on mukana Uuden Musiikin Kilpailussa kappaleella Kelle mä soitan. 
 Jyväskylässä kasvanut suomalais-saksalainen Ilta esittää monipuolista poppia, jossa hänen vahva ja taipuvainen äänensä pääsee oikeuksiinsa. Artistina Ilta haluaa koskettaa yleisöään, ja toivoo, että ihmiset saisivat hänen musiikistaan lohdutusta ja onnen tunteita.

11,979

Followers