This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Rinus Werrens

Popular

 1. 1.
  Laat Je Maar Gaan
  3:180:30
 2. 2.
  Mijn Wereld Ben Jij
  3:220:30
 3. 3.
  Zomaar Verliefd
  3:320:30
 4. 4.
  Ik Smeek Je
  4:040:30
 5. 5.
  Kun Jij Me Zeggen
  3:230:30
De in 1993 geboren en getogen Bredase zanger Rinus Werrens heeft in zijn jonge leven al een heel muzikaal verleden op zitten.
Van kinds af aan was hij te vinden op de podia van lokale cafeetjes en als zanger op bijzondere gelegenheden. In zijn communie zong hij samen met René Froger en dat memorable optreden was het moment dat voor Rinus de hobby een passie werd. Stukje bij beetje legde hij de lat voor voor altijd. En elke keer weer een stuk verder als een carrière als professioneel zanger. Na een hoge ogen te hebben gegooid op diverse talentenjachten, zocht Werrens de samenwerking met de vermaarde zangcoach Mieke Werger, onder meer bekend door Frans Bauer. Onder haar begeleiding groeide hij uit tot een zelfverzekerd zanger en eigen repertoire kon daarna niet meer uitblijven. In samenwerking met schrijver / producent / multi-instrumentalist Manfred Jongenelis, in het verleden accordeonist bij André Hazes en Frans Duijts en producer van onder meer Corry Konings, Grad Damen en Dennie Christian, werd Rinus Werrens 'debuutsingle Kun Jij Me Zeggen opgenomen, met als b-kantje de vrolijke meezinger Hallo Mooie Meid.
In 2018 tekent Rinus Werrens een contract met Cornelis music en brengt de single "Het is over uit". Het nieuwe jaar staat vol mooie plannen en met de releases van "Liefdesdans" "Zomaar Verliefd" en "Laat je maar gaan".

45,356

Monthly Listeners

3,964

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Rinus Werrens now.

Listen to Rinus Werrens in full in the Spotify app