Grønlund

Popular

 1. 1.
  Started' Med En Kolbe
  3:060:30
 2. 2.
  Overalt
  3:310:30
 3. 3.
  Hybris
  2:090:30
 4. 4.
  Kære lille spejl (Kig på mig) - TaranI
  3:200:30
 5. 5.
  Narcissist
  3:130:30
Rap’n’Roll i international særklasse!
Ind i mellem støder man på noget, der ikke er så let at beskrive. Noget, der skal opleves - og netop sådan forholder det sig med Grønlund
Siden 2013 har den Århusianske Rap’n’Roll ambassadør været synonym med – og garant for – et liveshow med en energi, der næsten ikke er til at beskrive. En energi, der er ret unik i forhold til genren og som har gjort Grønlund til et af Danmarks bedste upcomming live-acts.
Gennem årene har Grønlund sammen med sit hårdtslående band, opbygget et ret imponerende live-CV, der tæller en del af Danmarks største og mest eftertragtede scener. Store VEGA og Amager Bio i København, Atlas, Voxhall, Train og Musikhuset i Århus, Skråen i Ålborg, Posten i Odense, Gimle i Roskilde og mange, mange flere.
I 2014 blev Grønlund kåret af bl.a. Dansk Rocks Samråd, musikmagasinet GAFFA og spillestedet Train i Århus, som det bedste upcomming act i Jylland, og et år senere var han på Danmarks tour med sine barndoms helte, Østkyst Hustlers på deres 20 års jubilæumstour for albummet Verdens Længste Rap.
Den unikke energi Grønlund lægger for dagen, har medfødt en lang række roser fra såvel spillesteder som anmeldere, men vigtigst af alt fra publikum.
Grønlund har, som en af de eneste 100% dansksprogede artister, optrådt i Tyskland, efter en tysk booker i kølvandet på en koncert kom og sagde: "I didn't understand a word, but you f**king ROCK! - Do you wanna play in Hamburg?"
Mine damer og herrer - This. Is. Grønlund

13

Monthly Listeners

13

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Listen to Grønlund now.

Listen to Grønlund in full in the Spotify app