Anders Gantriis

Popular

Popular releases

Albums

Singles and EPs

Artist Playlists

About

17 monthly listeners

Den danske sangskriver Anders Gantriis skifter sprog og udgiver dansksproget single 23/10-2020. Anders har 3 tidligere udgivelser bag, hvor alle sange er på engelsk, men nu kommer den første dansksprogede udgivelse fra den danske sangskriver, nemlig singlen ”Kommer Hjem” et nummer der handler om at være væk hjemmefra, spille koncerter til sent på natten, efterfesten, det der følger med. Og om hvor dejligt det er at komme hjem til den man elsker. Nummeret handler også om at komme bestemte steder på Vesterbro b.la på et lille sted der hedder ”Blomsten”. Anders Gantriis har tidlige haft succes med sine udgivelser, og har haft numre i rotation på b.la P5 men også P4, radio Alfa og en hel del mindre stationer har taget godt imod tidligere udgivelser. 
 Denne gang er udgivelsen dansksproget og det vil fortsætte fortæller Anders , der allerede har skrevet et helt album på Dansk og derfor kan det allerede afsløres at den første dansksprogede single ikke bliver den eneste. 
 Den gode melodi. 
 Det der efterhånden kendetegner sangskrivningen og numrene fra Gantriis er den gode melodi i centrum, samt emner som de fleste kan forholde sig til. Alle numre fra Anders Gantriis er skrevet med udgangspunkt i hans eget liv, samt det der foregår omkring ham. Teksterne får en dejlig melodi, tilsat af nogle meget kompetente musikkere som Anders også havde med på debut albummet ”In My Mind” som udkom i 2017.

68

Followers