Brädi

Brädi

Popular

Popular releases

Singles and EPs

Featuring Brädi

Fans also like

Appears On

Artist Playlists

About

124,611 monthly listeners

Brädi on jo parikymmentä vuotta kotimaisen hip hop -musiikin kentällä vaikuttanut, monissa liemissä keitetty konkari, jolle mikään esiintymislava Suomessa ei ole vieras. Miehen matka 5th Elementin, Herrasmiesliigan ja Cheekin keikkaryhmän kautta jo kymmenen vuotta jatkuneelle, menestyksekkäälle soolouralle hakee vertaistaan, ja takaa sen, että keikka, kuin keikka hoituu rautaisella viihdyttäjän ammattitaidolla. 
 Brädi on kuulunut jo vuosia maamme eturivin rap/hiphop -artisteihin, ja nykyään miehen julkaisut napsahtelevat lähes poikkeuksetta jalometallikantaan. Singlet, Lämpöö (feat. Redrama), Hätähuuto (feat. Toni Wirtanen), Kombo (feat. Evelina) ja Saturnus (feat. Illi) ovat striimanneet platinaa, sekä Happee (feat. Illi), Kotona (feat. Panu Willman), Uimaan (feat. PistePiste), Nelostie (feat. Juha Tapio) ja Joutsenet (feat. Irina) kultaa. Brädi on julkaissut kolme sooloalbumia, Repullinen Hiittiä (2010), Näis Kengis (2012), ja III (2014), joista kaksi viimeisintä ovat myyneet kultaa. Hänen kappaleitaan on kuunneltu pelkästään Spotifyssa jo lähes 50 miljoonaa kertaa. 
 Ystävällisenä ja sosiaalisena kansanmiehenä tunnettu Brädi on parhaimmillaan livenä, ja rakastaa mennä sinne, missä ne oikeat fanit ovat - tavallisen kansan keskellä. Miehen motto kuuluukin: "Vaikutuksen voit tehä kaukaakin - mut vaikuttaakses on mentävä ihmistä lähelle." 
 Keikkamyynti: AJ Saarela / M-Eazy Music Live puh. +358 44 2199311 aj@meazymusic.fi

54,085

Followers