Fantàctels

Fantàctels

Popular

Popular releases

Albums

Singles and EPs

Featuring Fantàctels

Fans also like

Appears On

Artist Playlists

About

113 monthly listeners

Fantàctels som la veu que faltava en el panorama musical català. Som festa i protesta. Som sàtira i ironia per poder enfrontar-nos a una realitat decadent. Som aire fresc en un món que ens asfixia. 
 Ho hem demostrat portant la nostra música per sales referents de l’escena festiva, festivals i festes majors del país, amb una proposta en directe enèrgica que no deixa indiferent. Amb més de cinc anys de trajectòria, el nostre so ha evolucionat des d’un Ska més clàssic a un so més gamberro i modern. 
 "Ets un pringat" vol ser un crit. Vol ser el crit de tota una generació menor de 35 anys que ha crescut enganyada. Des de petits ens han convençut que érem especials, que faríem grans coses a la vida i que aquesta estaria plena de comoditats. Ens han venut una idea d’èxit allunyada de la nostra vida real, fent-nos creure que trobaríem la felicitat sense dependre dels altres. Però arribats a la vida adulta ens adonem que hem estat vivint en una farsa creada per amagar les misèries d’aquesta societat: sempre hem sigut trossos de carn per picar en aquesta gran màquina que ens necessita, fent-nos perseguir una pastanaga per explotar-nos i créixer. 
 Amb aquest àlbum, ens consolidem com a grup que vol deixar una empremta en l’escena musical.

184

Followers