This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Tabitha

Popular

 1. 1.
  Hij Is Van Mij (feat. Bizzey) - Kris Kross Amsterdam, Maan, Bizzey
  3:340:30
 2. 2.
  3:010:30
 3. 3.
  2:590:30
 4. 4.
  Pour Me Another One - Krept & Konan,
  3:290:30
 5. 5.
  Het Spijt Me Niet
  2:220:30
Tabitha is met 180 miljoen Spotify-streams de meest gestreamde zangeres van het jaar en haar single Hij Is Van Mij met Kris Kross Amsterdam, Maan en Bizzey was de meest gestreamde single.
Tabitha groeide op in een gezin met een oudere broer en zus, die haar van jongs af aan steunden in haar muzikale carrière. Sinds ze als jong meisje een rol in een videoclip kreeg, was Tabitha vastberaden haar stem te laten horen. Ze volgde muziekopleidingen en besloot op haar eenentwintigste naar Londen en daarna Los Angeles te verhuizen om zichzelf muzikaal te ontwikkelen. Toen ze zich realiseerde dat Nederland haar thuis is en ze in haar moederstaal haar boodschap het beste over kan brengen, kreeg Tabitha in Nederland echt voet aan de grond.
Tabitha ontwikkelde zich met twee EP’s en solo-hits als Het Spijt Me Niet en Ai steeds verder als zangeres én als songwriter van popmuziek. Zo schreef ze ook vele nummers voor andere artiesten, onder andere Blijf Bij Mij voor Ronnie Flex en Maan.
Dat Tabitha niet bang is de daad bij haar eigen woord te voegen bleek toen ze vorig jaar met Het Spijt Me Niet haar eerste single in eigen beheer uitbracht. Het is het startschot voor de volgende fase in haar muzikale carrière waarbij ze ook de HSMN-clubtour in het voorjaar van 2020 aankondigde. Inmiddels heeft ze verschillende uitverkochte tours langs de poppodia gedaan met als hoogtepunt twee keer de grote zaal van Paradiso.

1,887,379

Monthly Listeners

60,596

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Tabitha now.

Listen to Tabitha in full in the Spotify app