This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Tabitha

Popular

 1. 1.
  Hij Is Van Mij (feat. Bizzey) - Kris Kross Amsterdam, Maan, Bizzey
  3:340:30
 2. 2.
  Pour Me Another One - Krept & Konan,
  3:290:30
 3. 3.
  3:010:30
 4. 4.
  Pour Me Another One - Conducta Remix - Krept & Konan, Conducta
  3:170:30
 5. 5.
  Slapen Met Het Licht Aan - Nielson
  3:270:30
Kwetsbaar durven zijn en van jezelf houden. Het zijn belangrijke thema’s in haar muziek, maar ook in het leven van Tabitha.
Dat haar fans bewondering hebben voor het feit dat ze zichzelf is en daardoor geïnspireerd raken om ook meer zichzelf te zijn, is dan ook wat haar drijft. Met deze mentaliteit bereikt ze steeds meer mensen en werd afgelopen jaar haar jaar. Tabitha is met 180 miljoen Spotify-streams de meest gestreamde zangeres van het jaar en haar single Hij Is Van Mij met Kris Kross Amsterdam, Maan en Bizzey was de meest gestreamde single.
Tabitha ontwikkelde zich met twee EP’s en solo-hits als Het Spijt Me Niet en Ai steeds verder als zangeres én als songwriter van popmuziek. Zo schreef ze ook vele nummers voor andere artiesten, zoals Blijf Bij Mij voor Ronnie Flex en Maan. De kracht van haar nummers schuilt in het bedenken van een rotsvaste melodie en sterke teksten waarin fans zichzelf kunnen herkennen. Vaak gaat het over zelfliefde, onafhankelijkheid en voor jezelf opkomen maar ook dankbaarheid en genieten van het leven spelen een belangrijke rol.
Dat Tabitha niet bang is de daad bij haar eigen woord te voegen bleek toen ze vorig jaar met Het Spijt Me Niet haar eerste single in eigen beheer uitbracht. Het is het startschot voor de volgende fase in haar muzikale carrière waarbij ze zich verder kan ontwikkelen als popartiest en anderen wil inspireren om het beste in zichzelf en anderen naar boven te halen”.

1,847,333

Monthly Listeners

74,321

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Tabitha now.

Listen to Tabitha in full in the Spotify app