This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Salvatge Cor

Popular

 1. 1.
  Bruixes
  4:010:30
 2. 2.
  Flor de Fusta - Maria Jaume
  3:350:30
 3. 3.
  Ulls de Nins
  4:230:30
 4. 4.
  Riba
  2:230:30
 5. 5.
  Riba - Omega9 Remix - Omega9
  2:310:30
CA
Amb una cama a la poesia impresa i l’altra a l’experimentació sònica, les cançons del grup de pop post-Bowie SALVATGE COR exploren temes com la identitat, l’alteritat i la intertextualitat entre les diferents arts. *bruixes..* (Discmedi), el seu nou treball, és un manifest sonor que defensa un vers propi: * * tancat dins la norma, no canvies de forma * *. Tota una declaració d’intencions a la recerca de noves vies de creativitat, idiomes i geografies.
EN
Prone to blend printed poetry and sonic experimentation, SALVATGE COR’s songs seek to explore such concepts as identity, alterity and intertextuality among the different arts. Their new record, *bruixes..* (Discmedi), is a now-or-never manifesto that defends the liberty to be true to oneself no matter what.
ES
Con un pie en la poesía impresa y otro en la experimentación sónica, el ideario y las canciones de SALVATGE COR buscan su razón de ser en la exploración de temas como la identidad, la alteridad y la intertextualidad entre las diferentes artes. Este septiembre de 2019, verá la luz su nuevo trabajo, titulado *bruixes..* (Discmedi), un manifiesto sonoro que defiende un verso propio: * * tancat dins la norma, no canvies de forma * *. Toda una declaración de intenciones a la búsqueda de nuevas vías de creatividad, idiomas y geografías.
🐱
www.salvatgecor.com
🐱

11,238

Monthly Listeners

364

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Listen to Salvatge Cor now.

Listen to Salvatge Cor in full in the Spotify app