Apologia Grup

Popular

 1. 1.
  Antifeixistes - Maluks, Tatiana Javaloyes
  4:340:30
 2. 2.
  Antifeixistes 2.0 - Maluks, Tatiana Javaloyes
  4:230:30
 3. 3.
  Amb Pluja I Amb Fred - Xavi Sarrià
  4:110:30
 4. 4.
  Refugiada
  3:200:30
 5. 5.
  Nit D'hivern - Tatiana Javaloyes
  3:240:30
Apologia és el nom del nou projecte liderat per Pablo Valle, baixista i compositor a Tirant lo Rock que naix de la mà d’un grup d’experimentats músics dins del panorama valencià com ara “el Pinya” d’Almorranes Garrpinyaes.
A la tardor del 2019 veurà la llum el seu primer treball d’estudi que ha gaudit de la tutela del baixista i compositor de “El Ultimo Ke Zierre”, Pedro Martínez . L'ànima de la mítica banda de punk-rock de Borriana ha produït les deu cançons que conformen un disc on es mesclen estils com ara el hardcore, el punk, el rock i fins i tot el pop .
Guitarres potents, ritmes ràpids i melodies enganxoses plenes de ràbia jugant amb una veu agressiva i d'altra melòdica donen vida a unes lletres combatives i personals nascudes directament de l'ànima.
El disc ha estat enregistrat als WZ ESTUDI de Borriol amb Sam Ferrer conegut per treballar amb els millors grups valencians de l'actualitat com ara Auxili, Mafalda o Zoo comptant amb col·laboracions de luxe com ara Xavi Sarrià (Obrint Pas), Maluks o la borrianenca Tatiana Javaloyes.
Apologia aplega per a fer-se un lloc al panorama valencià oferint una producció musical mai vista en anterioritat, defensant un directe potent i enèrgic com a signes d’identitat que no deixarà indiferent a ningú.

316

Monthly Listeners

343

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Listen to Apologia Grup now.

Listen to Apologia Grup in full in the Spotify app