This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Hanna Gustavsson

Popular

 1. 1.
  Vilda Blommor
  3:340:30
 2. 2.
  Gör Allt Emot Mig Nu
  3:120:30
 3. 3.
  Det Kommer Aldrig Mer Igen
  3:170:30
 4. 4.
  Ingen av oss vet
  4:370:30
 5. 5.
  Vi Drömmer
  3:450:30
”Hela natten lyser sommaren” är tagen från kommande studioalbumet ”Hemåt” med albumrelease våren 2019, text och musik signerat begåvade Hanna Gustavsson och är producerat av Tobias Fröberg (Ane Brun, Frida Hyvönen, Jill Johnsson m.fl.)
Hanna debuterade stort 2014 med EP:n ”Vilda Blommor” och jämförelser med storheter som Agnetha Fältskog och Sheryl Crow gjordes, det fortsatte med flertalet konserter runt om i landet och förbandsspelningar till Miss Li och Lisa Miskovsky och på festivaler som ”Piteå Dansar och Ler” och ”Where´s the music?” m.fl. och Hanna Gustavsson uppmärksammades i media runt om i Sverige!
Om Hanna Gustavsson, född och uppvuxen i Piteå men bor numera i Hedemora och har gjort sig känd som låtskrivaren med rötterna i Piteå vars inspiration är det stora vackra landskapet från sina hemtrakter. Hantverket/låtskrivandet är något hon värnar starkt om och hon har genomgått Fryshusets rockmusikutbildning med inriktning mot låtskrivande. Läs mer via länkar nedan.
“Country är ju faktiskt sprungen ur landsbygden och Hanna Gustavsson demonstrerar att genrebeteckningen är aktuell oavsett om det gäller amerikanska södern eller vidder och skogar i Sverige.” Magasinet Gaffa.
“Här finns en naiv känsla besläktad med Agnetha Fältskogs tidiga år och samtidigt med en solklar talang för popmelodier som fäster”, ”Jag bubblar av entusiasm, men det måste man få göra när man får rysningar av välbehag i 30-gradig hetta” Anders Sandlund, Piteå Tidning

32

Monthly Listeners

81

Followers

Where people listen

Singles

Related Artists

Listen to Hanna Gustavsson now.

Listen to Hanna Gustavsson in full in the Spotify app