This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Yung Nnelg

Popular

 1. 1.
  Fugazi - Henkie T, BKO, Blow, SRNO
  2:580:30
 2. 2.
  Girl (feat. Idaly) - Idaly
  3:500:30
 3. 3.
  My Brudda
  3:230:30
 4. 4.
  Skeemen (feat. GRGY & Tads Thots) - GRGY, Tads Thots
  4:130:30
 5. 5.
  Niet Normaal (feat. Ares) - Ares
  3:400:30
Yung Nnelg - Glenn Ascencion - is een artiest met een winnaarsmentaliteit, met een mindset waarmee zijn ideeën die een productiewaarde van meer dan een miljoen verwezenlijkt worden.
Door middel van deze ideeën en een sterke drive heeft hij de afgelopen jaren zijn unieke positie in de Nederlandse Hiphop scene gevestigd. Met roots in de underground als onderdeel van de SMIB beweging, evenals een groeiende fanbase onder het mainstream publiek, vormt hij als geen ander in Nederland een brug tussen twee werelden.
Na de afgelopen jaren zijn werk op een laag pitje uitgebracht te hebben onder het vlaggenschip van een Major Label, spreidt Yung Nnelg nu zijn vleugels en brengt zijn debuutalbum op eigen beheer uit. Met zijn label en collectief genaamd “ZES NULLEN” gaat de artiest Yung Nnelg een nieuw tijdperk in. Met zijn debuutalbum "BALANS" als eerste wapenfeit is Yung Nnelg bezig met een muzikale renaissance die de manier van muziek maken en uitbrengen in Nederland moet veranderen. 2020 moet het jaar worden waar de belofte van de Nederlandse rap scene een superster wordt.

173,188

Monthly Listeners

12,923

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Yung Nnelg now.

Listen to Yung Nnelg in full in the Spotify app