This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Gerard Palts

Popular

 1. 1.
  Jongen van de handel
  3:190:30
 2. 2.
  Jij bent een golddigger
  3:330:30
 3. 3.
  Julietta
  3:110:30
 4. 4.
  Ik Ga Vanavond Weer Stappen
  2:410:30
 5. 5.
  Sientje
  2:390:30
Gerard Palts is geboren op 31 mei 1982, te Apeldoorn.

Gerard komt uit een muzikale familie en zingt al vele jaren maar hij is er pas de laatste jaren serieuzer mee begonnen. Zo bracht Gerard in maart 2010 een single uit: ‘Jongen van de Handel’. De single werd een succes en enkele maanden later werd het nummer zelfs opnieuw uitgebracht door Rood-Hit-Blauw Producties. In 2013 werd het nummer ‘Jongen van de Handel’ nieuw leven ingeblazen door Roy Donders die tijdens zijn realityserie ‘Roy Donders, Stylist van het Zuiden’ de single uitbundig meezong en de Hollandse meezinger zelfs omschreef als zijn favoriete lied. Hierdoor bestormde het nummer drie jaar later opnieuw alle hitlijsten.

Na het succes van ‘Jongen van de Handel’ bracht Palts diverse singles uit, waaronder ‘Jij Bent Een Golddigger’ en ‘Ik Ga Vanavond Weer Stappen’.

Palts is regelmatig te zien op de nationale en regionale televisie, zo figureerde hij in de hitserie Flikken Maastricht, was hij als ambassadeur betrokken bij 3FM Serious Request en nam hij deel aan de ‘Muzikale Uitdaging’ van TV73. Tevens is de Apeldoorner een bekend gezicht bij SBS Shownieuws en TV Oranje.

Naast zijn werk als zanger, heeft Gerard ook een eigen platenlabel: GP Music. Hiermee richt hij zich op de ontwikkeling en begeleiding van bekende en onbekende Nederlandstalige artiesten.

4,674

Monthly Listeners

123

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Gerard Palts now.

Listen to Gerard Palts in full in the Spotify app