This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Paxofon

Popular

  1. 1.
    Let's Make It
    3:500:30
  2. 2.
    Vaig Boig
    2:520:30
La primavera de 2018, arranca aquesta aventura personal de Ernest Parro Vidal de manera oficial, després de una dècada composant en l'anonimat, ocupat amb altres projectes.
Amb l'intent de refrenant un eclecticisme inherent, es selecciona un repertori a cavall entre el rock, el folk i la cançó d'autor, cantat en català, anglès o castellà.
Inicialment s'enregistren dos singles i videoclips d'estudi, amb Xicu Rovira i Rubén Berenjena, i es comença a presentar el directe realitzant una vintena d'actuacions en petit format, habitualment acompanyat de Xicu Rovira, al contrabaix o guitarra acústica.
Al 2019 també es composen una vintena d'obres en motiu de les beques de creació KREAS i SGAE, amb les que indirectament es finança part del primer disc oficial, que s'enregistra als 41db Studio entre Febrer i Maig, amb Covid-19 pel mig. Amb aquest disc s'obre la possibilitat de presentar un repertori en quartet, amb la incorporació de Cesar Gonzales al baix elèctric, Xicu Rovira a la guitarra, i Ruben Berenjena a la bateria. En el disc també hi col·laboren Jordi Carles Mas amb guitarres i “Madamme Mustash” amb veus.
El disc veurà la llum físicament a finals de 2020, però es publicaran singles d'avançament a traves dels canals digitals.
www.paxofon.com

19

Monthly Listeners

19

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Listen to Paxofon now.

Listen to Paxofon in full in the Spotify app