This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Zefanio

Popular

 1. 1.
  Busje (feat. Chivv & Lauwtje) - Chivv, Lauwtje
  2:590:30
 2. 2.
  I Got You (feat. Bryan Mg) - Bryan Mg
  2:560:30
 3. 3.
  Drop Top (feat. Murda & Priceless) - Murda, Priceless
  3:250:30
 4. 4.
  Liefde (feat. Jairzinho) - Jairzinho
  2:380:30
 5. 5.
  In Je Stad (feat. F1rstman) - F1rstman
  3:070:30
Zefanio is vanaf jongs af aan bezig met muziek.
Dit begint met het imiteren van zijn grote idolen, daarna ontwikkelde hij zich door zelf liedjes te schrijven en componeren. Vanaf 2011 besluit hij serieuzere stappen te nemen in de muziek. Dit resulteerde tot samenwerkingen met o.a. Architrackz, Sliskobarz, Kleine Viezerik, Mellamel en Brace.
Zefanio besloot na deze ervaringen zich volledig te storten op muziek. Met Event-Us als management en Avalon Music als label zet hij zijn eerste stappen als solo artiest. Zijn officiële debuutsingle bij Avalon is Geen Regels ft. Jayh & Dopebwoy. Hierna besluit Zefanio tot een intiemere, zwoelere sound met de opvolger Laatste Keer ft. Jonna Fraser. Deze single wordt opgepikt door nationale radiostations en dit levert hem een Gouden Plaat op. Tussendoor doet hij een cover van R. Kelly’s Bump & Grind bij radiostation FunX, wat vele duizenden positieve reacties uitlokt.
Op 9 februari 2017 brengt Zefanio zijn EP "ZEFANIO" uit. Op de EP staan 10 tracks waar hij o.a. wordt bijgestaan door de artiesten Jonna Fraser, Shanee, Josylvio en labelgenoten Jayh en Dopebwoy. Daarnaast staan er producties op van o.a. JasonXM, Monsif en Project Money.
Lang blijft het niet stil: Zefanio heeft de smaak te maken en brengt in april alweer Wat Ik Zie uit, waar zijn kenmerkende zwoele sound in terug te vinden is. Zijn laatste single is met YOUNGBAEKANSIE; het tropische In Ons Geloven is een heerlijke frisse tune voor de zomer!

729,989

Monthly Listeners

22,539

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Zefanio now.

Listen to Zefanio in full in the Spotify app