This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Halberg & Friends

Popular

  1. 1.
    Godaften og Farvel
    3:430:30
12. april 2019 fyldte guitaristen, komponisten og sangeren Poul Halberg 60 år - og det fejres selvfølgelig med en udgivelse - en nyskrevet sang, der er indspillet med hans trofaste live band gennem 6 år - “Halberg & Friends”.
Halberg har skrevet musikken og Sys Bjerre har skrevet den danske tekst. En frisk Halberg 2019 sang - skrevet uden et øjeblik at lefle for fortidens hitparade, men som sædvanlig stadig med et ørehænger-omkvæd, der vil noget…
I snart 45 år har Halberg været en del af danskernes soundtrack - med sin sprudlende og melodiske guitar og selvfølgelig alle sangene - “Magi i Luften”, ”Jeg vil la lyset brænde”, “Efterår”, “Brændende læber” ,“Fri for at drømme om dig”, “Mandagsstævnemøde” og “Elskes af dig”…blot for at nævne nogle…Og så er det jo også liiige ham der spiller soloen på “ReSeppTen” (Vi er røde - vi er hvide).
Han har været rundt i hele genre paletten både som musiker og producer - lige fra poprock i 80’erne med Halberg Larsen & RayDeeOhh , Jazz/rock med Santa Cruz & Bo Stief - til filmmusik for Wikke Rasmussen, Lilyhammer og albumproduktioner med News, Bdr. Olsen, Lars Muhl m. fl. Altid med et personligt fingeraftryk og højeste kvalitet i udtrykket.
Halberg har medvirket både live og i studiet med et utal af danske navne : Lis Sørensen, Flemming ”Bamse” Jørgensen, Sebastian, Sanne Salomonsen, Moonjam - og med udenlandske kunstnere som Maggie Reilly, Andrew Strong og Rick Astley.

224

Monthly Listeners

24

Followers

Where people listen

Singles

Related Artists

Listen to Halberg & Friends now.

Listen to Halberg & Friends in full in the Spotify app