This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Evert Wolters

Popular

 1. 1.
  Total Loss Gaan
  2:540:30
 2. 2.
  Fiesta Chocolade
  2:550:30
 3. 3.
  Hoe Ver Kan Ik Gaan
  2:560:30
 4. 4.
  Sexy Sax
  3:050:30
 5. 5.
  Verlangen
  2:590:30
Ik ben in 2013 begonnen met het actief uitbrengen van muziek en het verzorgen van optredens. Met ondersteuning van mijn vader kwam in de studio van Martin Sterken daar het liedje ‘Ik ben nog steeds op jou verliefd’.
.
Drie jaar later, in 2016, kwam er zelfs een debuutalbum genaamd ‘Vanuit mijn gevoel’, wederom geproduceerd door Martin Sterken. Ondanks dat ik kon zeggen dat deze liedjes diep vanuit mij kwamen, was ik niet geheel tevreden. Ik kon mij niet uiten zoals ik wou op het podium. Het was voor mij tijd voor een verandering.
Omdat mijn vader vanuit het muziekcircuit wist dat Willie Oosterhuis en zijn team binnen Musicfarm ‘mannetjes-makers’ waren, had hij het gevoel dat zij mij een stap verder konden brengen. Andersom waren zij echter nog niet overtuigd…
Na een aantal gesprekken ontstond er op een gegeven moment een klik, hier kwam vanuit hun kant een idee uit en dit idee ontwikkelden we samen tot een geheel nieuwe sound. Het kreeg de titel Gypsy Dance met zich mee. Een sound met vele sexy saxofooninvloeden, die wij ten gehore konden brengen vanuit de M-Works studio te Enschede.
Met deze sound proberen we stap voor stap Nederland, muziekland te veroveren. Alleen het belangrijkste is, zoals Willie altijd zegt: “De reis is de prijs!”

2,912

Monthly Listeners

31

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Evert Wolters now.

Listen to Evert Wolters in full in the Spotify app