This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Virkelig

Popular

 1. 1.
  Storbyangst
  3:330:30
 2. 2.
  Kor blei vi av
  3:260:30
 3. 3.
  Cecilie
  3:360:30
 4. 4.
  Fall ut av bilde
  3:100:30
 5. 5.
  Ballettdanseren
  3:350:30
Virkelig ga ut singelen «Cecilie» i 2015, og etter å ha kranglet den inn i diverse strømmetjenester, hadde de plutselig gitt ut sin alle første låt.
To uker etter slippet var låta kåret til «Ukas Urørt» og listet på NRK P3. Der ble den liggende i hele 38 uker, og den påfølgende sommeren spilte Virkelig på festivaler som Trondheim Calling, Slottsfjell, Pstereo, Parkenfestivalen, Trænafestivalen og Sommerfesten på Giske.
Frøet var mildt sagt sådd, og etter å ha gått og kvernet på tankene om et album, gikk de inn i studio for å starte på prosjektet. Tankene om endring, brutte relasjoner og det som ventet der fremme gjorde at de ville spille inn albumet andre steder enn i Nord-Norge, med folk som ikke snakket deres dialekt, for å få nye impulser, og starte en helt ny prosess. De elsker byen sin og folka der, men de valgte å ta tyren ved hornene og kaste seg inn i det ukjente.
De gikk først inn i studioet ARC i Oslo med Erlend Mokkelbost (Montée, JR Ewing m.m.), før de reiste til Ocean Sound Studio på Giske ved Ålesund og spilte inn resten. Plata er mikset av Anders Bjelland i Broen Studio i Bergen. I november skrev Virkelig under platekontrakt med Jansen Records og bookingavtale med TimeOut Agency.

5,959

Monthly Listeners

2,255

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Virkelig now.

Listen to Virkelig in full in the Spotify app