This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Jukka Ässä

Popular

 1. 1.
  #faija
  4:060:30
 2. 2.
  Mä haluun muistaa miltä se tuntuu
  3:180:30
 3. 3.
  Tunnustuksia
  3:390:30
 4. 4.
  Hei kato mä lennän
  3:190:30
 5. 5.
  Kaukana on kuolema
  4:430:30
Kun faijalla on eksistensiaalinen kriisi
- Jukka Ässältä uusi albumi toukokuussa 40-vuotissyntymäpäivänään
Jukka Ässä täyttää tänä vuonna 40, mutta tuntee olevansa juuri ja juuri kolmekymppinen. Tänään julkaistavassa #Faija -biisissä Jukka Ässä pukee taitavasti sanoiksi itseironisen, mutta lopulta myös traagisen havainnon eksistentiaalisesta kriisistään.
- Fok It –sarjiksen dappaava isäukko tuntuu tutummalta, kuin tubettajat tai muut influencerit. Slimmi on #Faijalla vaihtunut jo vuosia sitten regulari-fittiin, mutta elämänilo ja tarkkanäköisyys on jäljellä, kuvaa Jukka Ässä tilannettaan.
Jukka Ässän pitkäsoitto julkaistaan 16.5. Vuosia musiikkia tehnyt tamperelaismuusikko keskittyy syntymäpäivänään julkaistavalla kokopitkällä vain siihen, mikä tällä hetkellä tuntuu itsestä tärkeältä ja hauskalta tehdä. Sillä sitähän musiikki on. Hauskanpitoa ja tunteiden välittämistä.
- Omalle mukavuusalueelle pyrkiminen on ihan yhtä tärkeää kuin sieltä pois pääsy. Totuus löytyy perjantai-illan monologissa vaimolle muutaman viskin jälkeen. Kaikella hyvällä siis. Moderni mies uskaltaa myös olla tyhmä ja oma itsensä. Kunhan ei tee pahaa kenellekään muulle.
Sellainen on Jukka Ässän uusi levy.
<br>

12,820

Monthly Listeners

479

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Jukka Ässä now.

Listen to Jukka Ässä in full in the Spotify app