This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Magic Bus - theband

Popular

 1. 1.
  Æ har det
  4:190:30
 2. 2.
  Æ har det - Radio Edit
  3:420:30
 3. 3.
  Heart of the City
  5:400:30
 4. 4.
  Unemployed
  3:200:30
 5. 5.
  Crying out Loud
  4:590:30
Bandet fant sammen i 2004 rundt en felles lidenskap - å skrive fengede musikk som pirrer følelsene, kiler smilebåndet og rykker i rockefoten.
Musikken beskrives best som melodiøs rock med dybde i melankolien. Bandet har beholdt original besetning med Arne Rossnes - Trommer, Sigurd Dahl - Bass, Morten Haugan - Lead gitar, Thomas Dahl - Gitar og vokal og Espen H. Halvorsen - Gitar og vokal. Inspirasjonen spenner vidt som i bandets medlemmer fra de store rocke klassikerne på 70 tallet til Indie på 80/90 tallet, listen er for lang og bred og det kommer til uttrykk i bandets unike sound. Summen av innfallsvinkler gir bandet en unik mix av inspirasjoner til låtene som kan spenne fra rake rockere, avansert prog og mer dansbare låter. Kjernen i musikken er den gode melodien drevet av et meget samspilt band og selv-levde tekster.
Bandet har en stor katalog med engelskspråklige låter, men har de siste årene skrevet mer og mer på norsk. Norsk rock på nord-norsk. Verdt å sjekke ut, du kommer til å bli positivt overrasket.

69

Monthly Listeners

31

Followers

Where people listen

Singles

Listen to Magic Bus - theband now.

Listen to Magic Bus - theband in full in the Spotify app