This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Suzan & Freek

Popular

 1. 1.
  Deze Is Voor Mij
  3:250:30
 2. 2.
  Blauwe Dag
  3:020:30
 3. 3.
  Als Het Avond Is
  3:250:30
 4. 4.
  Mag Ik Daar Even Stil Bij Staan
  3:270:30
 5. 5.
  Spiegelbeeld
  2:480:30
Suzan & Freek vinden elkaar op de middelbare school, waar tijdens de muziekles de liefde voor muziek uitmondt in de liefde voor elkaar.
Muziek is een hobby die steeds meer tijd in beslag neemt en vanuit hun basis in de Achterhoek groeit het aantal popzalen waar wordt opgetreden gestaag verder uit het land in tot aan de Randstad aan toe. De liefde voor elkaar en de liefde voor muziek blijven echter onverminderd groot.
Onder de noemer ‘De Minuut’ posten zij filmpjes op Facebook, waarin eigen versies van bekende hits worden gespeeld. De grootste kracht blijkt de manier waarop Suzan & Freek liedjes herkenbaar houden, maar ondertussen volledig naar hun eigen hand zetten. Voor ze het weten doen ze een uitverkochte clubtour en is hun ster rijzende, zonder dat ze überhaupt eigen materiaal hebben.
Eind vorig jaar bracht het duo haar eerste eigen single uit: ‘Als Het Avond Is‘. De debuutsingle bereikt de nummer 1-positie in de Nederlandse Top 40, staat 29 weken in de officiële hitlijst en krijgt een plek bij de acht langst genoteerde Nederlandstalige hits die ooit in de Top 40 hebben gestaan. Daarnaast wordt het liedje onder meer al bekroond met een gouden én een platina award en staat de teller op meer dan 30 miljoen streams. Onlangs kwam de tweede eigen single van Suzan & Freek uit: ‘Blauwe Dag‘. De single staat momenteel op nummer 9 in de Nederlandse Top 40.
Op vrijdag 27 september komt het debuutalbum ‘Gedeeld Door Ons‘ uit.

1,453,531

Monthly Listeners

86,389

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Suzan & Freek now.

Listen to Suzan & Freek in full in the Spotify app