This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Laura Moisio

Popular

 1. 1.
  Puutarha
  3:470:30
 2. 2.
  Keltaiset verhot
  4:120:30
 3. 3.
  Lokkeja ja lentomuurahaisia
  3:330:30
 4. 4.
  Hölmö Tyttö
  4:280:30
 5. 5.
  Tiedän on tarpeen rauhoittua vähän
  3:400:30
Laura Moisio kulkee omaa tietään kotimaisen musiikin kentällä. Moision kappaleissa omintakeiset sanoitukset yhdistyvät pettämättömään melodiatajuun.
Kolmen albuminsa myötä Laura Moisio on noussut nuoren polven kotimaisten lauluntekijöiden eturiviin, mistä kertovat mm. vuoden 2016 ehdokkuudet Teosto-palkintoon sekä Kriitikoiden valinta-Emmaan. Moision kolmas albumi ”Laura Moisio” julkaistiin alkuvuodesta 2018 ja se on saanut hienon vastaanoton kriitikoiden ja kuulijoiden keskuudessa.
”Laura Moisio ei yritäkään halailla massoja – kauniissa yksinpohdiskeluissa kaikuu juureva americana ja 1970-luku” // Helsingin sanomat ****
”Jokaista hienoa sävelmän osaa vaalitaan tarkasti, ja pikantti puhenuotti välähtää vain sopivin väleihin, vailla minkäänlaista maneeria. Laulaja on äänikuvassa juuri sopivassa, avarassa paikassa kompaktin orkesterin edessä ja hän tuntuu esiintyvän privana jokaiselle kuuntelijalle.” // Soundi *****
”Uusi bändi sai Laura Moision kukoistamaan. Bändin yleinen ote muistutti hyvällä tavalla 1960-1970 lukujen taitteen folk-rockista. Sointi hengitti mahtavasti, eikä kenelläkään ollut kiire minnekään. Se on merkki varmuudesta, ollaan jo kotona. Siinä henkisessä tilassa kelpaa seikkailla pelkoa tuntematta.”
// Jussi Niemi / Aamulehti (keikka-arvio)

3,418

Monthly Listeners

1,741

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Laura Moisio now.

Listen to Laura Moisio in full in the Spotify app