This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Pieter van der Zweep

Popular

 1. 1.
  Je Neemt Me Mee
  3:410:30
 2. 2.
  Zal De Liefde Winnen
  3:350:30
 3. 3.
  Zevende Hemel
  3:180:30
 4. 4.
  Dansen
  3:280:30
 5. 5.
  Terug Naar Jou - Maeike Sijtsma
  4:000:30
Pieter van der Zweep, 28 jaar oud en afkomstig uit Groningen, is een aanstormend Nederlands talent en wordt dé muzikale belofte van de komende tijd genoemd.
Zijn singles Je Neemt Me Mee, Zal De Liefde Winnen, Dansen en Zevende Hemel zijn inmiddels niet meer weg te denken van de landelijke radio en het is Pieter gelukt om een breed publiek aan te spreken met knallende, Nederlandstalige popmuziek.
Pieter heeft in zijn muzikale carrière inmiddels al enige hoogtepunten mogen beleven. Zijn debuut single Door Jou werd op SBS6 uitgeroepen tot Hart van Nederland Zomerhit en hij zong tijdens 3FM Serious Request een duet met Laura Jansen in het Glazen Huis. Ter ere van het vijfjarig bestaan van radiozender 100%NL nam Pieter het duet Vijf Jaar op, samen met zangeres Do en speciaal voor de bioscoophit Smoorverliefd maakte Pieter de gelijknamige soundtrack: Smoorverliefd.
In 2016 is Pieter de studio ingedoken om te werken aan zijn langverwachte debuutalbum Dichterbij. Dichterbij staat voor de volgende stap in Pieters muzikale avontuur: dichter bij zichzelf en dichter bij het publiek, met maar liefst 15 songs. De afwisseling van krachtige popsongs, vrolijke beats en gevoelige (power)ballads maakt Dichterbij tot een plaat met een volwassen sound waarop Pieter laat horen dat hij er meer dan ooit klaar voor is om zijn muzikale belofte waar te maken.
In het najaar van 2017 is Pieter te zien in 'The Voice Of Holland' en wordt hij gecoacht door Ali B.

2,948

Monthly Listeners

724

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Pieter van der Zweep now.

Listen to Pieter van der Zweep in full in the Spotify app