This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Raymon Hermans

Popular

 1. 1.
  M'n Favoriet
  3:170:30
 2. 2.
  Officieel
  3:170:30
 3. 3.
  Hypnose
  3:260:30
 4. 4.
  Fenomeen
  3:210:30
 5. 5.
  Hey Maat
  3:160:30
Met de tracks M’N FAVORIET en HYPNOSE scoort RAYMON HERMANS in 2016 twee hit-singles waarmee zijn doorbraak een feit is.
Zijn pakkende tracks met stevige en dansbare beats worden dan ook door heel Nederland gedraaid en leverden in korte tijd miljoenen streams op.
De daaropvolgende singles worden stuk voor stuk succesverhalen. Zo scoren verder FENOMEEN, NU OF NOOIT en AL LAAT in de hitlijsten.
In oktober 2017 verschijnt het langverwachte zelfgeschreven debuutalbum M’N FAVORIET.
Met de single van het album GEVALLEN was Raymon te gast in het AVROTROS NPO1 TV-programma Sterren Muziekfeest Op Het Plein.
Met bij elkaar 20 miljoen streams op Spotify en YouTube wordt het album dan ook een enorm succes en is de muzikale basis gelegd.
Inmiddels heeft RAYMON HERMANS zo’n 250 optredens per jaar door heel Nederland en zelfs buitenland waaronder bekende festivals zoals Dutch Valley, Intents Festival, Wish Outdoor, Rebirth Festival, Paaspop en 7th Sunday en wordt de zomer gevierd met een tour langs Lloret de Mar, Gran Canaria, Salou en Mallorca.
Van festival tot kroeg, van feesttent tot voetbalkantine, zijn singles M'N FAVORIET, NU OF NOOIT, HYPNOSE & FENOMEEN, GEVALLEN worden bij iedere show volop meegezongen!

169,197

Monthly Listeners

8,807

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Raymon Hermans now.

Listen to Raymon Hermans in full in the Spotify app