This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Samantha Steenwijk

Popular

 1. 1.
  Liefde Voor Altijd - Rene Froger,
  3:210:30
 2. 2.
  Mama
  3:090:30
 3. 3.
  Ik Leef Mijn Eigen Leven - The Voice Of Holland Season 8
  2:420:30
 4. 4.
  Papa
  2:380:30
 5. 5.
  Het Leven Is Zo Mooi
  3:390:30
Samantha Steenwijk is op 12 April 1986 geboren in Voorburg.
De spontane en welbespraakte blondine groeit op in Rijswijk ‘onder de rook van Den Haag’ en gaat door het leven met een vrouw waar zij in 2013 mee trouwde. Door haar spontane, ‘open’ persoonlijkheid en dijk van een stem is Samantha zeer geliefd bij de mensen en weet zij als geen ander grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen.
In 2013 behaalt Samantha de finale in het SBS6-programma Bloed Zweet & Tranen. Teamcaptain Gerard Joling was meteen verliefd: “Dat zalm roze bloesje met dat Haagse accent en die geweldige stem, je bent een kroonjuweel en een talent op en top!” Gerard krijgt gelijk, want een paar maanden later ontvangt Samantha een BUMA NL nominatie voor beste talent én beste zangeres en wordt hiermee in één adem genoemd met Glennis Grace.
In 2014 stelt Samantha een nieuw muzikaal team ( Vincent Claase & Hans van Vondelen ) samen en gooit ze hoge ogen met haar nieuwe single “Hou toch van mij”. In datzelfde jaar wordt ze voor de tweede keer op rij genomineerd door BUMANL in de categorie Beste zangeres. Met haar single ‘Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou’ is Samantha 20 weken in de Nederlandse hitlijsten te vinden, behaalt ze een nummer 1 positie en wordt het liedje één van de best gedraaide liedjes op radio en tv van dat jaar. De vrolijke single ‘Proost op het leven’ gooit ook hoge ogen, er is een nieuwe ‘sound’ gecreeerd.

34,313

Monthly Listeners

6,427

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Samantha Steenwijk now.

Listen to Samantha Steenwijk in full in the Spotify app