This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Wickströmz

Popular

 1. 1.
  Inget kan ändra
  3:080:30
 2. 2.
  HIMLEN HAR ÖPPNAT SIG
  3:070:30
 3. 3.
  Kyss mig
  2:570:30
 4. 4.
  Av kärlek blir man hel
  3:190:30
Detta är ett dansband från Torsby i Värmland. Bandet startades under hösten 2018. Bandets fyra medlemmar är är Värmlänningar från olika orter i länet.
Gemensamt för de fyra medlemmarna är förutom att de är Värmlänningar är att de är rutinerade dansbandsmusiker med många års erfarenhet av att spela dansmusik.
Bandets medlemmar är
Ulf Person sång och gitarr
Håkan Wickström trummor och sång
Stefan Olsson gitarr, stelguitar och sång
Thomas J Vainio klaviatur, dragspel och sång.
Bandet spelar med ett fräscht och gott sound med country influenser med ett härligt medryckande tryck i låtarna. När bandet startade upp bestämde sig bandet sig för att ge sig tid och verkligen få fram ett sound som skulle stå för dem, putsat på repertoaren och finslipat på detaljer, det tog ca tre månader innan bandet stod klara för att möta danspubliken för första gången. Under tiden så bestämde sig även bandet för att spela in två helt nya låtar som skulle representera bandet och deras sound. Första singeln ”kyss mig” En härlig foxlåt som bandet släppte i mitten av Januari 2019. Ungefär en månad senare i mitten av Februari släppte bandet sin andra singel ”inget kan ändra” som är en härlig bugglåt. I Början av Maj 2019 så kommer bandets tredje singel "Av kärlek blir man hel" Mycket har hänt sedan starten av bandet. Bokningarna börjar fylla spelplanen och bandet har skrivit kontrakt med två bokningsbolag. och bandet känner stor optimism för framtiden. Hoppas vi ses på dansbanan/Wickströmz

288

Monthly Listeners

49

Followers

Where people listen

Singles

Related Artists

Listen to Wickströmz now.

Listen to Wickströmz in full in the Spotify app