This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Mummy's a Tree

Popular

 1. 1.
  Oak Tree Yard
  3:530:30
 2. 2.
  A Little Lightness
  3:270:30
 3. 3.
  Heaven Is a Game
  4:280:30
 4. 4.
  1000 Years
  5:350:30
 5. 5.
  I'm Going Down
  5:300:30
De muziek van Mummy's a Tree is geworteld in de jeugd van Stefan van den Berg. De ontdekking van the Beatles Moviemedley op een LP van broer Jeroen, de soundtrack van Jesus Christ Superstar en het vroege overlijden van zijn moeder vormen de voedingsbodem van de sfeervolle en tegelijkertijd experimentele liedjes van de singer songwriter.
Inmiddels is Mummy’s a Tree uitgegroeid tot een band en speelt overal in het Nederlandse club- en festivalcircuit. De drie uitgebrachte CD’s Strange Darling, Loft Music for Millions yet Unaware en Cadmium, laten alle drie een andere bezetting horen en belichten een ander deel van Stefans muzikale wereld.
De huidige incarnatie van Mummy’s a Tree bestaat naast oprichter Stefan van den Berg (gitaar/zang) uit Martin Luiten (gitaar), Rick Weren (bas) en Imre Elzer (drums). Avontuurlijke muzikanten met een gedeelde voorliefde voor de emotionele zeggingskracht van geluid.
Mummy’s a Tree creëert een spectrum waarin avontuurlijk gearrangeerde composities ruimte laten voor improvisatie: intense muziek die de tijd overstijgt. Inspiratie wordt geput uit Radiohead, The Beatles, David Bowie, Captain Beefheart, John Frusciante, vader en zoon Buckley en Tame Impala.
23 juni 2018 verschijnt de nieuwe langspeler Goodbye Stratosphere bij het label Dear Music and Art.
Profielfoto Spotify: Ann Lidewij Elzer

78

Monthly Listeners

28

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Related Artists

Listen to Mummy's a Tree now.

Listen to Mummy's a Tree in full in the Spotify app