This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

S!MA

Popular

 1. 1.
  Spijt Je Later - Safi
  3:190:30
 2. 2.
  Pull Up O'Clock
  2:200:30
 3. 3.
  SAUS
  2:540:30
 4. 4.
  DROP
  2:450:30
 5. 5.
  C'est Fini
  2:240:30
Sima Heyrati, aka S!MA, doet misschien een belletje rinkelen. Nog maar 19 jaren jong, maar al enkele succesvolle jaren achter de rug.
And more to come.
Het begon allemaal in 2017, toen ze het moeiteloos schopte tot in de halve finale van The Voice van Vlaanderen. Haar energieke & verrassende performance kon de bekende coaches wel smaken. Aan talent ontbreekt S!MA niet en daarom besloot ze na haar The Voice- avontuur haar muziekverhaal verder uit te bouwen. Met succes.
De singles “SAUS”, “Comme Toujours” en “Spijt je later nog wel” featuring Safi deden het alvast erg goed op de Belgische radiostations, maar zijn nog maar het begin van haar straffe muzikale capaciteiten. De strakke beat en opvallende deuntjes van haar nummers zijn het perfecte recept om nog groter te dromen en te verlangen naar meer. Aan doorzettingsvermogen en ambitie geen tekort bij S!MA.
Dat ze een druk bestaan heeft, is duidelijk. Naast haar muzikale carrière is S!MA ook veel bezig met looks en uitstraling. Als haarstyliste weet ze hoe ze voor de dag moet komen en ook andere mensen kan laten stralen, niet alleen met haar muziek.
Uitstraling, ambitie & catchy deuntjes: daarvoor is S!MA op de wereld gezet. En ondertussen is ze er niet meer uit weg te denken. Want je weet: zij heeft die “SAUS”.

4,198

Monthly Listeners

287

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to S!MA now.

Listen to S!MA in full in the Spotify app