This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Popsi og Guitar-Krelle

Popular

 1. 1.
  Hjulene på bussen
  1:560:30
 2. 2.
  Giraffen Gumle
  1:150:30
 3. 3.
  Klappe, klappe kage
  1:070:30
 4. 4.
  Se min kjole
  2:320:30
 5. 5.
  Tommelfinger, tommelfinger, hvor er du
  2:180:30
Vi er Popsi og Guitar-Krelle. Popsi er et syngende krammedyr. Guitar-Krelle er Popsi’s guitarspillende bedste ven.
Vi brænder for at skabe masser af glæde hos børn – særligt de mindste 0-5 år. Danmark har en utrolig stor og dejlig børnemusik-sangskat, og vi elsker at synge de gamle sange, som både forældre og bedsteforældre kan synge med på. Og så er der fagterne. Børn elsker fagter, og fagterne har mange andre fordele, når man skal lære nye tekster og i det hele taget bare blive bedre til at tale. Vi skriver også vores egne sange og dem kan du høre flere og flere af.
Hvem er vi?
Hele projektet: idé, musik- og filmproduktion, den digitale platform, grafik og art direction – er lavet af et lille passioneret team på 4 personer. Gennem de seneste 20 år, har vi samlet en baggrund i musik-, film-, forlags- og designbranchen. 2 af os har også en pædagogisk uddannelse fra Rytmisk Musikkoncervatorium som en del af vores musikuddannelse. Nu bruger vi al vores tid på at skabe musik og anden underholdning til danske børn og deres familier. Vi har selv børn – fra 4 til 22 år, og særligt ham den mindste er vores testpilot.
Trygge forældre giver trygge børn
Vores univers er skabt til små børn, og tager hensyn til deres udviklingstrin i de første år. Derfor går det langsom, vi kigger direkte i kameraet osv. Vi går op i at underholdningen (musik, film og koncerter) også stimulerer sprog, motorik, sociale og kognitive kompetencer indirekte.

17,366

Monthly Listeners

1,764

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Related Artists

Listen to Popsi og Guitar-Krelle now.

Listen to Popsi og Guitar-Krelle in full in the Spotify app