This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Stina Velocette

Popular

 1. 1.
  Tyckte jag såg dig - Roffe Ruff
  4:240:30
 2. 2.
  Visa från barrikaderna - Nayomi
  3:410:30
 3. 3.
  Ska det va såhär
  3:100:30
 4. 4.
  Genom Allt - Syster Sol
  3:550:30
 5. 5.
  Hålla Det Öppet
  3:370:30
2016 släpptes Stina Velocettes två första låtar som soloartist och ett starkt sug efter mer väcktes på kort tid.
Stina har redan hunnit få låttitlar och textrader intatuerade av personer som påverkats av texterna. Hon har överösts med meddelanden på sociala medier från kvinnor som sagt att dom relaterar och tackat för att hon är den kollektiva rösten för sånt dom gått igenom.
2017 släpptes solodebut-EPn Motljus som fick mycket bra respons både av recensenter och publik. Den röda tråden på Motljus är Stinas starka och nakna texter på svenska, över tunga mörka beats. Med EPn visar Stina Velocette att hon besitter en fingertoppskänsla för låtskriveri. Melankoli blandas med hopp och styrka. Hon får lyssnare att gråta ut till vissa låtar, medan hon med andra ger insikt i att man kan äga sitt liv. Musiken doftar UK och nutida RnB - urban musik som är efterlängtad på den svenska musikscenen.
Hösten 2017 släppte hon singeln "Ska det va såhär" som fick ett enormt genomslag. Låten skrev Stina inspirerad av alla berättelser som kvinnor delat med sig i och med #metoo - som en hyllning och kampsång till sina systrar. I år har Stina släppt två singlar; "Tyckte jag såg dig" och "Visa från barrikaderna" och kommer i sommar att turnéra i Sverige tillsammans med sitt crew. De har fått mycket uppmärksamhet för sin liveshow fylld av pondus och kvinnokraft.
Följ Stina på instagram för att ta del av allt som komma skall: www.instagram.com/stinavelocette

9,059

Monthly Listeners

838

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Stina Velocette now.

Listen to Stina Velocette in full in the Spotify app