This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Ingrid en Xavier

Popular

 1. 1.
  Als je van me houdt
  3:120:30
 2. 2.
  Land van Ooit
  3:120:30
 3. 3.
  Vrienden voor altijd
  4:010:30
Ingrid Tokka en Xavier Christiaens ontmoetten elkaar in 2004 en besloten een zangduo te vormen. Ze zijn allebei al jarenlang muzikaal geëngageerd in verschillende bands, vocale ensembles en koren.
Als coverduo zijn ze als muzikaal duo voor evenementen, feesten of huwelijken vooral bekend onder de namen ‘Mission Impossible’ en ‘Love Mission’, en hielden zich tot nu toe op de achtergrond van het media- en artiestengebeuren.
In 2017 gooien ze het over een andere boeg, draaien de schijnwerpers naar zich toe en brengen voortaan ook als 'Ingrid & Xavier' Nederlandstalige nummers in het pop-rock genre.
Als nieuwkomers in de Vlaamse muziekwereld brengen ze swingende rock- en popnummers en ballades met een eigen verhaal. Hun eerste single 'Pure Magie' (release juni 2017) was een eerste kennismaking met dit nieuwe duo en werd gretig door lokale en regionale radiozenders – waaronder Radio 2 - opgenomen in hun playlist. Nieuwe eigen nummers, covers en Nederlandstalige bewerkingen volgden , en vandaag zijn ze een referentie voor het betere Vlaamse muzikale werk .
Uiteraard zijn ze nog steeds als live-on-tape muzikaal coverduo te boeken voor elk feest of evenement, met een uitgebreid repertoire aangepast aan elke gelegenheid of publiek.
Meer informatie is te vinden op www.ingridenxavier.be
PR : Geert Hakze - www.showbizzinfo.com

15

Monthly Listeners

5

Followers

Where people listen

Singles

Listen to Ingrid en Xavier now.

Listen to Ingrid en Xavier in full in the Spotify app