This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Wouter

Popular

 1. 1.
  Koning
  3:130:30
 2. 2.
  Excuses
  3:420:30
 3. 3.
  Chanzen
  2:100:30
 4. 4.
  Safari - Remysko
  3:000:30
 5. 5.
  Viseren
  3:290:30
Wouter is een Belgische rapper, zanger en visionair. Van jongs af aan is Wouter (Wouter Van de Putte) gepassioneerd met muziek, creativiteit en het leiden van het leven.
Hoe ouder hij werd, hoe meer hij besefte dat muziek de manier is om al zijn passies te bundelen. Die visie en zijn militaire werkdiscipline hebben er voor gezorgd dat hij een gevestigde artiest is in de industrie. Slechts 1 jaar bezig heeft hij reeds 3 singles en 2 EP’s uitgebracht met producties van Nederlandse Hitproducer Esko en Vlaamse producer Eldente.
Na 100 duizenden keren te zijn beluisterd, is Wouter gemotiveerder dan ooit om meer van zijn inzichtelijke, ambigue maar krachtige teksten te delen met zijn luisteraars. Hij doet het voor zijn volk. ‘Waarom al mijn levenservaring voor mezelf houden, als ik er ook andere mee kan inspireren en helpen?’. Het Roosendaals label The Next Artist pikte hem gauw op en brachten fundering om de droom waar te maken. ‘Teamwork makes the dream work’.
Doelbewust maar genietend van het geduldige proces dat de muziekwereld met zich meebrengt, is Wouter klaar voor het grotere, bredere publiek.

3,548

Monthly Listeners

127

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Listen to Wouter now.

Listen to Wouter in full in the Spotify app