This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

LAURA

Popular

 1. 1.
  Komt Wel Goed Schatje
  2:320:30
 2. 2.
  Hartenstrijd - Nick & Simon,
  2:500:30
 3. 3.
  Zoete Witte Wijn
  3:050:30
 4. 4.
  Zeg Dat Het Goed Komt
  3:320:30
 5. 5.
  Thuis dat ben jij
  2:520:30
Wat hebben Giel Beelen, Lil Kleine en Jake Reese met elkaar gemeen? Binnen luttele seconden vielen zij voor de charmes van ‘die flamboyante singer-songwriter met dat hoedje’.
Onder dat hoedje schuilt de Nederlandstalige singer-songwriter LAURA, die in 2016 al voorzichtig doorbrak met haar singles ‘Tot Snel’ en ‘Zoete Witte Wijn’. Met de bescheiden zomerhit ’Zoete Witte Wijn’ speelde LAURA zichzelf in de kijker bij de producenten van de speelfilm ‘Hartenstrijd’ en was ze samen met het bekende duo ‘Nick & Simon’ verantwoordelijk voor de gelijknamige titelsong.
‘Ik had nooit durven dromen dat het zo snel zou kunnen gaan’, aldus de 23-jarige zangeres. ‘Van mijn slaapkamer naar de Amsterdamse poptempel Paradiso tot samen met Nick & Simon zingen voor een vol Ahoy. Ik heb mijzelf toch een paar keer moeten knijpen, toen ik naast mijn Volendamse vrienden op het podium stond.’ Toegankelijk, speels en een podiumdier pur sang. Het kan niet lang duren voordat LAURA de harten steelt van menig popliefhebber.

18,487

Monthly Listeners

1,219

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to LAURA now.

Listen to LAURA in full in the Spotify app