This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Anna Kokkonen

Popular

 1. 1.
  Painoton
  4:180:30
 2. 2.
  Anna mun jäädä vielä
  3:580:30
 3. 3.
  Mitä rakkaus on?
  3:560:30
 4. 4.
  Ääni
  2:080:30
 5. 5.
  Kuvastin
  4:100:30
Laulaja-lauluntekijä Anna Kokkosen musiikki vie ihaniin maisemiin, joissa on hyvä levätä. Hän on julkaissut kolme albumia.
Löytyypä tuotannosta Radio Suomen listaykkösiä ja radiosoittoa, mutta musiikki on tehty ilman kompromisseja suurella sydämellä. Kokkonen on saanut levy-yhtiöltä täysin vapaat kädet musiikin tekemiseen, joten ainoastaan aidoilla asioilla on näissä lauluissa jalansijaa. Kokkonen vastaa sävellyksistä, sanoista ja tuotannosta.
Mitä kuulijat ovat sanoneet Annan musiikista:
"Mulla oli viime syksynä suuri kriisi elämässä jolloin jouduin kokemaan suurta turvattomuutta ja kuolemanpelkoa, ja kuuntelin biisejäsi paljon niinä aikoina. Joka aamu kuuntelin töihin kävellessä "Mitä rakkaus on" koska sain siitä voimaa jaksaa taas yhden päivän eteenpäin ❤️"
"Musiikkisi uppoaa suoraan sieluun ja sydämeen. Yhtään kertaa en ole itkemättä selvinnyt livekeikoista ja tuntuu että kaikki vapautuu silloin sisältä. Energiat kohoavat ihan omiin sfääreihinsä ja se on ainutlaatuista. Minkään muun artistin keikoilla en ole kokenut tällaisia fiiliksiä. Sinulla on erityislaatuinen taito vaikuttaa kuulijaan."
"Täytyy sanoa että harvoin tulee vastaan levykokonaisuus joka saa aikaan sen että yhden biisin kuunneltuani haluan kuulla seuraavan ja seuraavan ja seuraavan...Jokainen biisi tavallaan vei johonkin omaan maailmaansa ja oli kuin maalaus jossa näkyy tekstin kertomus. Ja mikä hienointa (hatunnosto niin ylös kuin käsi yltää) kaikki sun omaa tuotantoa!!! Todella teit vaikutuksen!"

4,389

Monthly Listeners

269

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Anna Kokkonen now.

Listen to Anna Kokkonen in full in the Spotify app