This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

La Banda Balca

Popular

 1. 1.
  El Tren Pinxo de Banyoles
  1:570:30
 2. 2.
  En Joan Petit
  4:110:30
 3. 3.
  Els Petits Bonics Titelles
  1:230:30
 4. 4.
  Bon Dia
  1:370:30
 5. 5.
  El Boogie Woogie
  3:500:30
LA BANDA BALCA (FOLK PER XICS i no tant) neix a inicis de 2015 a l'escola bressol municipal La Balca de Banyoles.
El centre celebrava el 10è aniversari i en aquest marc es va proposar, entre d’altres iniciatives, de fer una cançó-himne per a l’escola. Ben aviat l’Ànnia composà La Balca És de Tots i buscant per l’escola, trobà tres pares que es van sumar a la iniciativa. A partir d'aquí graven una primera maqueta amb 5 cançons, més tard el 1r LP, Balandibània seguit pel darrer àlbum Objectiu: la Terra publicat el 2017 i amb col.laboracions d'altres artistes( Headbirds , Nuria ValentíOrchestra Fireluche, Panxii Badii ,Pol Soler i Àngel Daban ).
El repertori de La Banda Balca el formen cançons populars i folk, així com composicions pròpies inspirades en la realitat propera dels infants; cançons per escoltar i ballar. Aprofiten els elements naturals i culturals de l’entorn tot fent Folk-rock Kilòmetre 0.
Cançons amb influències d’estils ben diversos (folk, pop, reggae, rock, tocs de jazz...) amb un caràcter molt rítmic, perquè el ritme és moviment i el moviment és vida. Senzillesa harmònica i melòdica entenent que la música per als petits ha de trobar l'equilibri entre el nivell de comprensió al que arriben els infants i la novetat per a les “orelles” com a forma d’estimulació.
Ball folk, cançons populars i temes propis. Diversió assegurada per a tota la família!
Web: https://labandabalca.bandcamp.com/

81

Monthly Listeners

34

Followers

Where people listen

Albums

Related Artists

Listen to La Banda Balca now.

Listen to La Banda Balca in full in the Spotify app