This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Bart Clavier

Popular

 1. 1.
  Cappuccino
  3:540:30
 2. 2.
  Hold meg
  3:310:30
 3. 3.
  Snø
  4:050:30
 4. 4.
  Du
  2:450:30
 5. 5.
  Den gode følelsen
  3:570:30
"Det nye albumet fra Bart Clavier kan fort bli en klassiker for både late sommerdager og ettertenksomme høstkvelder," i følge Magne Fonn Hafskor i Bergensmagasinet.
Albumet " Musikk for lysegrå hverdager" ble sluppet i slutten av mars 2019. Musikken har blitt spilt på NRK P1 og P2. Bart Clavier leverer i følge Alisa Larsen Bergens Tidende (BT) "...vakker, varm, kammerpop med hjerte og sjel." og har blitt sammenlignet med Bo Kaspers Orkester, Jacques Brel, Sufjan Stevens og Odd Nordstoga.
Bart Clavier er en folk-pop trio med base i Bergen. Med et snev av naivisme berører de alvorlige tema med en stor dose sjarm. Bandet er kjent for sitt akustiske preg og sitt nære samspill med publikum. Singelen "Cappuccino" ble beskrevet av Petter Lønningen i BT som "en herlig lodden, liten humørperle med et sprettent arrangement.." "Snø" ble beskrevet av Alisa Larsen i BT som "...musikalsk og lyrisk i form av en barnefortelling for voksne – om vidunderet som kommer i form av små fnugg, hvert år."
Bandets siste singel, "Du", fikk gode ord fra Bergensmagasinet: "Den vårlette folkpop-sangen er litt beslektet med Lou Reed "Walk on the wild side" (...) enda mer med Bo Kaspers Orkester – og har med en nydelig blå saksofonsolo fra Jung-Jae Kim." Bandet opptatt av å bryte ned overgangene mellom hverdagsliv, musikk og helse.

68

Monthly Listeners

124

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Related Artists

Listen to Bart Clavier now.

Listen to Bart Clavier in full in the Spotify app