This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

JoKB

Popular

 1. 1.
  Mil crits
  3:280:30
 2. 2.
  Llimona i Gin - La Pegatina
  3:240:30
 3. 3.
  Surt el sol
  3:470:30
 4. 4.
  3:560:30
 5. 5.
  Sempre és fosc
  3:040:30
JoKB és una banda musical igualadina que combina estils mestissos dins el funky i el pop amb sonoritats electròniques.
Va aparèixer a l'escena catalana després de llançar el seu primer single 'Mil Crits' el març del 2017, un cant a les nits viscudes de concert. Dos mesos més tard van presentar 'Surt el Sol', un altre senzill d'aires estiuencs amb un potent videoclip.
JoKB comença el 2019 més fort que mai presentant el seu nou àlbum "OHANA". Després de dos anys actuant per escenaris de tot Catalunya, la banda arriba amb un projecte innovador en format Visual Album, el primer fet en català. Aquest concepte serveix a JoKB per explicar i transmetre molt més enllà de la lletra de les cançons, ja que aquestes van totes acompanyades de videoclips i creen un sol univers artístic entre imatge i música. El nou treball, enregistrat i produït per Mario Patiño, compta amb les col·laboracions de grups com La Pegatina, Koers o Blu May & Mia Farrés, que han aportat la seva particular pinzellada al projecte.
El nou àlbum "OHANA" suposa un canvi important per la banda, en comparació amb el que s'ha escoltat fins ara. Apostant per un estil funky festiu i pop mestís, JoKB diferencia molt el disc dels concerts, fent del directe el seu punt fort amb un espectàcle enèrgic i festiu ple de color i ball.
www.jokb.cat
@jokbmusica

1,337

Monthly Listeners

304

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to JoKB now.

Listen to JoKB in full in the Spotify app